Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009)

Багатофункціональний пристрій Canon PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009)
Багатофункціональний пристрій Canon PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009) Багатофункціональний пристрій Canon PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009) Багатофункціональний пристрій Canon PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009)
Виробник: Canon
Код: 8991B009
Наявність: Немає
Ціна: 1,316.50 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
CANON PIXMA Ink Efficiency E404 (8991B009) - це компактний, стильний і багатофункціональний фотопринтер. Цей багатофункціональний принтер оснащений якісною системою картриджів FINE. Він економить чорнило і є ідеальним рішенням для швидкого щоденного сканування, копіювання і друку. Завдяки компактному дизайну FastFront він займає менше простору і забезпечує легке завантаження паперу і заміну чорнила.

Друк з економією чорнила
Забезпечте довговічність роздруківок завдяки високопродуктивним картриджів FINE, економлять чорнила і розраховані на друк до 400 чорно-білих і до 300 кольорових сторінок формату A4.

Енергозбереження
Функція автоматичного вимкнення автоматично вимикає принтер через заданий період часу, що дозволяє економити енергію. Для зручності роботи функція автоматичного включення знову включає його після запуску друку. Щоб принтер вам не заважав, виберіть безшумний режим.

Інтелектуальну друк веб-сторінок
Функція автоматичного кадрування модуля Easy-WebPrint EX дозволяє легко друкувати з Інтернету тільки потрібні дані. Можна скопіювати вибрані дані з декількох веб-сторінок і роздрукувати їх на одному аркуші.

Програма My Image Garden
Універсальне програмне забезпечення, що застосовується до всіх можливостей PIXMA і передбачає рішення для організації та друку фотографій, сканування і доступу до служби. Вдосконалені функції, зокрема, розпізнавання осіб, які полегшують процедуру пошуку всіх фотографій на ПК - навіть тих, про які вже давно забули - і створюють з них нові привабливі композиції для друку.

Творіть з допомогою служби Creative Park Premium
Ця онлайнова служба дозволяє завантажувати і друкувати фотографії, малюнки та авторські роботи від визнаних у всьому світі фотографів і художників. Створюйте вітальні листівки, календарі і цікаві об'ємні вироби з паперу.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель PIXMA Ink Efficiency E404
Артикул 8991B009
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 3.5 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12