Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MG5740 black c Wi-Fi (0557C007)

Багатофункціональний пристрій Canon MG5740 black c Wi-Fi (0557C007)
Багатофункціональний пристрій Canon MG5740 black c Wi-Fi (0557C007) Багатофункціональний пристрій Canon MG5740 black c Wi-Fi (0557C007)
Виробник: Canon
Код: 0557C007
Наявність: Немає
Ціна: 2,350.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MG5740 black c Wi-Fi (0557C007) - це високоякісний пристрій «все в одному» з підтримкою Wi-Fi, пропонує зручні функції для підключення, друку, копіювання і сканування в домашніх умовах. Наявність 5 роздільних картриджів, підтримка технології Canon FINE і роздільна здатність до 4800 точок на дюйм дозволяє друкувати фотографії з більш високою деталізацією і більш насиченими і яскравими кольорами. Завдяки підтримці швидкості друку документів ISO ESAT 12.6 зобр./хв у монохромному і 9 зобр./хв у кольоровому режимі високоякісну фотографію без полів розміром 10x15 см можна надрукувати всього за 41 секунду.

Завантажте додаток Canon PRINT, і ви зможете без зусиль друкувати і сканувати за допомогою свого смартфона або планшета, а також отримаєте доступ до хмарних сервісів. Підтримка режиму Wi-Fi Direct, що дозволяє створювати спеціальні бездротові мережі, виключає необхідність використання бездротового маршрутизатора, підключення до Інтернету або пароля.

Завдяки вдосконаленій функції PIXMA Cloud Link можна миттєво роздрукувати фотографії з Instagram, Facebook і Flickr; друкувати документи з таких хмарних служб, як Диск Google, OneDrive і Access to SlideShare. Просте завантаження відсканованих документів і фотографій на Диск Google, OneDrive і додану нещодавно службу OneNote.

Мінімум витрат і максимум економії. Завдяки роздільним чорнильницям вам доведеться міняти тільки той колір, який закінчився. Також ви можете друкувати більше за ті ж гроші, використовуючи додатково придбані картриджі XL, і економити папір за допомогою функції автоматичного двостороннього друку.

Управляйте, переглядайте документи і підключайтеся легко і швидко. Великий кольоровий дисплей з діагоналлю 6.2 см бездоганно забезпечує чітке відображення інформації при виборі функцій, попередньому перегляді зображень або використанні хмарних сервісів. Крім того, завдяки функції автоматичного включення принтера вам не доведеться чекати запуску друку.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MG5740 black c Wi-Fi
Артикул 0557C007
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 6.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12