Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C)
Виробник: Hewlett Packard
Код: F5S44C
Наявність: Відсутній
Ціна: 1,825.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 3635 c Wi-Fi (F5S44C)
Оцініть простоту настройки цього БФП, пропонованого за доступною ціною. Будьте на зв'язку, відправляючи документи на друк прямо зі смартфона або планшета і економте кошти, використовуючи недорогі картриджі HP. Можливість виконувати друк, сканування та копіювання без попереднього налаштування пристрою. Виконуйте високоякісний друк будь-яких фотографій і документів завдяки недорогим струменевим картриджам HP. Принтери найпопулярнішої марки в світі - це гарантія незмінно високої якості друку.

Можливості простої настройки зі смартфона, планшета або ПК3 дозволяють швидко приступити до друку. Підключіть смартфон або планшет безпосередньо до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Безкоштовний додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв.

Неймовірна зручність управління. На екрані БФП передбачені спеціальні значки для друку, сканування та копіювання документів. Розширені можливості друку. Друкуйте фотографії без полів, рекламні листівки та інші документи, не виходячи з дому. Завдяки простоті настройки і автоматичного підключення до бездротової мережі пристрій буде готовий до роботи негайно. Друкуйте контурні зображення, рецепти, купони і багато іншого за допомогою безкоштовних додатків HP Printables, які завантажують вміст в пам'ять вашого принтера за розкладом.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ink Advantage 3635 c Wi-Fi
Артикул F5S44C
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12