Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: K7W99A
Наявність: Немає
Ціна: 3,400.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ultra Ink Advantage 2529 (K7W99A)
Струминний БФП HP DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 -це відмінна якість за привабливою ціною. Завдяки оригінальним струменевим картриджам HP надвисокої ємності, Ви зможете отримувати до 1500 сторінок з одного картриджа, а також швидко сканувати і копіювати всілякі документи. Також підтримується друк високоякісних документів і фотографій без полей.Нізкая вартість і підвищена ємність оригінальних струменевих картриджів HP дозволяють отримувати відбитки видатного якості за вигідною ціною. Друк, сканування та копіювання високоякісних матеріалів стає легше завдяки зручному ЖК-дисплею.

Низька вартість відбитків і економія за рахунок скорочення обсягів повторного друку (в порівнянні з громіздкими «резервуарними» системами). Оригінальні картриджі HP дозволяють домогтися високої якості чорного кольору при друку тексту, і яскравих, насичених кольорів при друку зображень. Друк без полів. Тепер Ви зможете друкувати документи, фотографії, яскраві рекламні листівки та інші матеріали без полів в домашніх умовах. Друкуйте більше, не витрачаючи час на закупівлі - використання довговічних оригінальних чорнила HP дозволяє друкувати до 1500 сторінок, не змінюючи картридж. Надійний і простий процес друку, створений для максимальної зручності користувача. Економія місця на столі або поличці завдяки компактності пристрою, розробленого спеціально для невеликих просторів. Низький рівень споживання енергії дозволяє зменшити витрати на електроенергію.

До двох картриджів йде в комплекті з принтером (кольоровий і чорний) додатково йде ще один чорний картридж. Разом 3 картриджа в комплекті (2 чорних HP 46 Black і 1 кольоровий HP 46 Tri-color).

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ultra Ink Advantage 2529
Артикул K7W99A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 3.9 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12