Категорії

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A)

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A)
Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: G3Q66A
Наявність: Відсутній
Ціна: 5,150.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Ultra M134a (G3Q66A)

Оцініть переваги низької вартості друку і високу продуктивність БФП HP LaserJet Ultra. Картридж на 6900 стор. включений в комплект постачання пристрою. Створюйте документи професійної та стабільної якості, не виходячи за рамки бюджету.

Можливості
Картридж для друку до 6900 сторінок входить в комплект поставки, розраховуючи на великі обсяги друку при низьких витратах і без ризику. За допомогою HP LaserJet Ultra вартість друку можна скоротити до 60 % у порівнянні з пристроями попередніх поколінь. Завдяки незмінній якості та вигідній ціні оригінальних продуктів HP купувати підроблені видаткові матеріали не має ніякого сенсу. Завдяки попередньо встановленому картриджу HP ви зможете приступити до друку відразу після розпакування принтера.

Створено для ефективної роботи
Цей БФП об'єднує в собі можливості друку, сканування та копіювання, при цьому займає зовсім небагато місця. Вам не доведеться довго чекати Друк до 22 сторінок у хвилину, друк першої сторінки всього за 7,3 секунди. Економте електроенергію завдяки технології HP Auto-On/Auto-Off. Управляйте завданнями безпосередньо на принтері. Для зручності він оснащений дворядковим дисплеєм.

Зручне підключення
Підключайте лазерний принтер HP безпосередньо до комп'ютера через високошвидкісний роз'єм USB 2.0. Незмінно висока якість друку HP. Чорний тонер забезпечує високу контрастність чорно-білих текстів, шрифтів і графічних зображень. Не купуйте підроблені видаткові матеріали, щоб уникнути проблем з якістю результатів. Датчики контролю допоможуть відслідковувати кількість оброблених сторінок, а спеціальна технологія дозволить оптимізувати споживання видаткових матеріалів, щоб друкувати більше. Швидко замінюйте картриджі з автоматичним видаленням блокування та легко відкриваючимися корпусами.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Ultra M134a
Артикул G3Q66A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 6.8 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12