Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MF512x c Wi-Fi (0292C010)

Багатофункціональний пристрій Canon MF512x c Wi-Fi (0292C010)
Виробник: Canon
Код: 0292C010
Наявність: Немає
Ціна: 19,275.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MF512x c Wi-Fi (0292C010)
Чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер Canon i-SENSYS MF512x формату A4 створений спеціально для робочих груп, яким необхідно повноцінне компактне настроюється пристрій для друку документів в професійній якості. Переваги: ​​високоякісна друк зі швидкістю 40 стор. / Хв. Кольоровий сенсорний екран дозволяє управляти принтером без спеціальних навичок. Підтримка безпечної друку з PIN-кодом. Друк зі смартфонів і планшетів з підтримкою AirPrint, Mopria і додатки Canon PRINT Business. Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити кількість відходів і споживання витратних матеріалів. Функція Quick First-Print дозволяє не витрачати зайвий час, чекаючи включення принтера, і тим самим підвищує продуктивність робочих груп. Зручна дистанційна робота з документами через хмарні ресурси. Можливості управління пристроєм і процесом друку. Простота в обслуговуванні з зручними картриджами «Все в одному».

Максимальна ефективність роботи співробітників. Невеликі робочі групи, які бажають значно підвищити продуктивність, неодмінно оцінять чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер MF512x формату A4. Володіючи функціональністю великого офісного багатофункціонального принтера, принтер дуже компактний. Співробітники, що працюють в інтенсивному режимі, оцінять швидкий і якісний друк і копіювання з вражаючою швидкістю до 40 стор. / Хв. Кольоровий сенсорний екран, зручне управління незалежно від навичок користувача, технологія швидкого запуску Quick First-Print і ємність лотків для паперу в 600 аркушів, дозволить вашим співробітникам працювати швидше і ефективніше. Конфіденційні документи захищені функцією безпечної друку з використанням PIN-коду для друку з ПК або мобільного пристрою.

Гнучкі робочі процеси. MF512x підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), тому ваші співробітники можуть друкувати документи з будь-якого підключеного пристрою. Вони можуть використовувати цілий ряд розширених функцій з додатком Canon PRINT Business, а також підключати пристрій до облікового запису сервісу «Віртуальний принтер Google» за лічені секунди. Покращений обмін документами. Гнучкі робочі процеси принтера MF512x, інтеграція з хмарними сервісами, MF Scan Utility (для ПК і ноутбуків) і додаток Canon PRINT Business (для мобільних пристроїв) допоможуть заощадити час співробітникам. Робочі групи можуть використовувати улюблені хмарні сховища, наприклад, Google Drive і DropBox, щоб завантажувати, оцифровувати і передавати документи в будь-якому місці і в будь-який час.

Можливості роботи в мережі. Завдяки розширеним можливостям мережевого підключення MF512x ідеально впишеться в вашу корпоративну мережу. Можливість Wi-Fi і Ethernet підключення, а також підтримка мов програмування принтера PCL5e / 6 і Adobe PostScript забезпечують просту інтеграцію в вашу групу пристроїв. Фахівці з керованим службам друку можуть скористатися функціями віддаленого обслуговування і підтримкою системи Canon uniFLOW, щоб полегшити собі роботу. Доступне та екологічне рішення. Якщо для вас має велике значення якість друку і надійність роботи багатофункціонального принтера, MF512x вас не підведе, адже картридж «Все в одному» від Canon дозволяє одночасно замінити всі компоненти з кожною заміною тонера.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MF512x c Wi-Fi
Артикул 0292C010
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 22.9 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12