Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MF419x c Wi-Fi (0291C033)

Багатофункціональний пристрій Canon MF419x c Wi-Fi (0291C033)
Багатофункціональний пристрій Canon MF419x c Wi-Fi (0291C033)
Виробник: Canon
Код: 0291C033
Наявність: Відсутній
Ціна: 15,050.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MF419x c Wi-Fi (0291C033)
Інтелектуальний, простий і компактний чорно-білий багатофункціональний принтер Canon i-SENSYS MF419x ідеально підходить для роботи з вашими документами. Насолоджуйтесь високоякісним друком, копіюванням, скануванням, функціями передачі факсимільних документів, а також підтримкою мобільних пристроїв. Чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер формату A4 з Wi-Fi, створений спеціально для невеликих робочих груп. Швидкий друк професійних обов'язків зі швидкістю до 33 стор. / Хв. Легке управління завдяки інтуїтивному кольоровому сенсорному екрану. Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити витрати і кількість відходів. Функція Quick First-Print дозволяє заощадити час і підтримувати ефективність роботи співробітників. Безпечна друк з PIN-кодом.

Працюйте ефективніше. Невеликі компанії можуть використовувати чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер MF419x формату A4 для підвищення продуктивності. Незважаючи на свої неймовірно компактні розміри, принтер MF419x досить універсальний для того, щоб задовольнити всі ваші потреби в обробці документів, дає змогу досягти професійних обов'язків зі швидкістю до 33 сторінок в хвилину. Кольоровий сенсорний екран з діагоналлю 3.5 ", інтуїтивно-зрозуміле управління, лотки для паперу ємністю 550 аркушів і технологія швидкого запуску Quick First-Print допоможуть вашим MF419x також забезпечує конфіденційність: функція безпечної друку захищає документи за допомогою PIN-коду навіть при друку з мобільного пристрою .

Підтримка мобільних пристроїв і хмарних сервісів. MF419x підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), тому ви можете друкувати документи з будь-якого підключеного пристрою. Ви можете використовувати цілий ряд розширених функцій з додатком Canon PRINT Business, а також підключати пристрій до облікового запису сервісу «Віртуальний принтер Google» за лічені секунди. Покращений обмін документами. Завдяки підтримці хмарних технологій в MF419x ваші співробітники можуть стати більш мобільними. Використовуючи MF Scan Utility (для ПК і ноутбуків) і додаток Canon PRINT Business (для мобільних пристроїв), будь-який співробітник може підключитися до MF419x і популярним хмарних сервісів, таким як Evernote і DropBox, щоб завантажити, оцифровувати і передавати документи - або для того , щоб просто відсканувати документ і відправити його по електронній пошті.

Можливості роботи в мережіі. Завдяки розширеним можливостям мережевого підключення MF419x ідеально впишеться в вашу мережу. Можливість Wi-Fi і Ethernet підключення, а також підтримка мов програмування принтера PCL5e / 6 і Adobe PostScript забезпечують просту інтеграцію в керовані мережеві середовища. Принтер MF419x так само добре підійде для керованих служб друку завдяки функціям віддаленого технічного обслуговування Canon e-Maintenance і підтримки системи управління Canon uniFLOW. Просте і економічне пристрій. Конструкція картриджа Canon «все в одному», яка дозволяє при кожній заміні тонера одночасно замінити всі ключові компоненти, забезпечуючи високу надійність роботи і стабільну якість друку. Низький рівень споживання енергії в сплячому режимі і в режимі очікування, автоматичний двосторонній друк, а також інтелектуальна енергозберігаюча функція автоматичного вимкнення роблять принтер MF419x екологічним і економічно виправданим вибором.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MF419x c Wi-Fi
Артикул 0291C033
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 21.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12