Категорії

Тонер KONICA MINOLTA TN-118 (для bizhub 215) kit (A3VW050)

Тонер KONICA MINOLTA TN-118 (для bizhub 215) kit (A3VW050)
Виробник: Konica Minolta
Код: A3VW050
Наявність: Немає
Ціна: 1,768.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Тонер KONICA MINOLTA TN-118 (для bizhub 215) kit (A3VW050) відрізняється не тільки високою якістю, завдяки вдосконаленій технології виробництва, але і зручною упаковкою та особливим дизайном. Ці нововведення спеціально для вітчизняних споживачів розробили фахівці компанії. При цьому фасовка здійснюється таким чином, щоб забезпечити зручне і просте використання.

Завдяки сферичним часткам у тонері, ваші зображення стануть ще більш різкими, а текст чітким. Асортимент тонерів підходить до всіх різновидів картриджів для найпопулярніших моделей принтерів і копірів. Тонер розфасовується у флакони, розраховані на одну чи десять заправок картриджа. На етикетках зазначений повний список сумісності - моделі відповідних картриджів і принтерів.

Тонер призначений для використання в тонерних картриджах для лазерних принтерів, копіювальних апаратів, багатофункціональних пристроїв (БФП). Завдяки тонеру в процесі друку формується зображення: всі электрографічні апарати створюють зображення за допомогою переносу тонера на заряджений фотобарабан (оптичний блок), який і переносить видиме зображення і друкований текст на папір (у переважній більшості випадків) або прозору плівку. 

Витратні матеріали
Виробник KONICA MINOLTA
Модель TN-118 (для bizhub 215) kit
Артикул A3VW050
Країна виробництва Китай
Гарантія, міс 0