Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C)
Виробник: Hewlett Packard
Код: T8W42C
Наявність: Відсутній
Ціна: 1,850.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi (T8W42C) - найкомпактніше в світі. Воно відрізняється стильним дизайном і широкими можливостями, займає зовсім небагато місця і дозволяє заощадити кошти завдяки невисокій вартості струменевих картриджів. Друк, сканування та копіювання практично з будь-якого мобільного пристрою.

Оцініть широкі можливості цього компактного МФУ: найкомпактніше МФУ в світі. Воно включає в себе все необхідне для роботи і займає зовсім небагато місця. Використовуйте функцію HP Scroll Scan для зручної роботи із завданнями сканування на різних носіях. Це ультракомпактне МФУ відмінно впишеться в будь-яку обстановку. Яскраві відтінки і тонкий корпус пристрою стануть відмінним доповненням до вашого стилю.

Друкуйте прямо з мобільного пристрою: це найзручніший спосіб друку документів, фотографій та інших матеріалів з пристроїв Apple, Android і Windows. Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Завдяки простій налаштування безпосередньо зі смартфона або планшета ви зможете швидко встановити підключення і приступити до друку. За допомогою мобільного додатку HP All-in-One Printer Remote ви зможете запустити сканування будь-яких матеріалів безпосередньо зі смартфона або планшета, де б ви не знаходилися.

Відповідність вимогам і бюджету: швидкий і легкий бездротовий друк, сканування та копіювання необхідних матеріалів за допомогою надійного МФУ. Оригінальні картриджі HP за вигідною ціною - це гарантія високої якості друку.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ink Advantage 3775 c Wi-Fi
Артикул T8W42C
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 2.3 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12