Категорії

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A)

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A)
Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: J7K33A
Наявність: Немає
Ціна: 3,150.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi (J7K33A) - рішення для бізнесу. Виконуйте кольоровий друк професійної якості, який в два рази дешевше в порівнянні з лазерними принтерами. Економте папір і виконуйте більше завдань за той же час. Оцініть зручність функцій бездротової друку і простоту настройки з мобільних пристроїв.

Чудовий рівень професійної офісного кольорового друку. Економте на кольоровий друк професійного якості завдяки практично вдвічі меншою вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в п'ять разів збільшити обсяг чорно-білого друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, графіків і багато чого іншого. Оригінальні пігментні чорнило HP допомагають створювати довговічні відбитки, стійкі до впливу вологи і не вицвітають протягом десятиліть.

Зручність мобільного друку, проста настройка з мобільного пристрою. З легкістю виконуйте друк практично з будь-якого смартфона або планшета. Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Користуйтеся мобільного печаткою і доступним для МФУ інших пристроїв з підтримкою бездротового зв'язку.
Додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель OfficeJet Pro 6960 c Wi-Fi
Артикул J7K33A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 8 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12