Категорії

Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A)

Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A)
Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A) Багатофункціональний пристрій HP 8710 с Wi-Fi (D9L18A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: D9L18A
Наявність: Відсутній
Ціна: 3,925.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP 8710 з Wi-Fi (D9L18A)
Це БФП забезпечує професійну якість друку при майже вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Функції друку, факсимільного зв'язку, сканування та копіювання допоможуть підтримувати високу продуктивність і справлятися навіть зі складними завданнями. Чудовий рівень професійного офісного кольорового друку. Економте на кольоровому друці професійної якості завдяки практично вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в два рази збільшити обсяг друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, листів і багато чого іншого. Оригінальні картриджі HP дозволяють отримувати довговічні документи, стійкі до впливу вологи, змазування і вицвітання.

Все, що потрібно для швидкої роботи. Працюйте ефективніше завдяки функціям друку, факсимільного зв'язку, сканування та копіювання, а також пристрою автоматичної подачі документів на 50 аркушів. Функції швидкого двостороннього друку, копіювання і сканування допоможуть у вирішенні завдань бізнесу. Для управління завданнями і вибору профілів друку можна використовувати сенсорний екран з діагоналлю 6,75 см (2,65 "). За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви можете відправляти результати сканування по електронній пошті, в мережеві папки або хмарне сховище. Виконуйте друк безпосередньо з мобільного пристрою з будь-якого місця в офісі без підключення до корпоративної мережі. Завдяки можливостям бездротового зв'язку ви легко можете друкувати документи, фотографії та багато іншого практично з будь-якого смартфона або планшета. Для захисту інформації та контролю доступу до конфіденційних завдань друку використовуйте HP JetAdvantage Private Print8.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель 8710 с Wi-Fi
Артикул D9L18A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 11.5 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12