Категорії

Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A)

Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A)
Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A) Багатофункціональний пристрій HP 8720 с Wi-Fi (D9L19A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: D9L19A
Наявність: Відсутній
Ціна: 5,000.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP 8720 з Wi-Fi (D9L19A)
Конструкція HP Print Forward відповідає всім вимогам сучасних офісів. Контролюйте витрати з HP OfficeJet Pro 8710 завдяки доступній кольорового друку професійної якості. Економте папір і підтримуйте продуктивність на стабільно високому рівні завдяки швидкій двостороннього друку і функцій, призначеним спеціально для великих обсягів офісних завдань. Чудовий рівень професійного офісного кольорового друку. Економте на кольоровому друці професійного якості завдяки практично вдвічі меншій вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в три рази збільшити обсяг друку. Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, листів і багато чого іншого. Виконуйте друк документів, стійких до впливу вологи, змазування, вицвітання і виділенню маркером.

Інноваційна конструкція забезпечує неперевершену продуктивність робочих груп. Неймовірно швидка двосторонній друк дозволяє виконувати будь-яке завдання в найкоротші терміни. Оцініть швидку обробку багатосторінкових документів завдяки функції двостороннього сканування і пристрою автоматичної подачі документів на 50 аркушів.
Революційна конструкція забезпечує обробку паперу на рівні лазерних технологій і надзвичайно високу швидкість друку. Друкуйте більше без постійної дозавантаження паперу. Збільште обсяг друку до 500 сторінок, додавши додатковий лоток на 250 аркушів.

Підтримка друку з мобільних пристроїв допоможе в розвитку бізнесу. Технологія NFC дозволяє передавати на принтер документи з мобільних пристроїв без підключення до корпоративної мережі. Виконуйте друк безпосередньо з мобільного пристрою з будь-якого місця в офісі без підключення до корпоративної мережі. Завдяки можливостям бездротового зв'язку ви легко можете друкувати документи, фотографії та багато іншого практично з будь-якого смартфона або планшета. Для захисту інформації та контролю доступу до конфіденційних завдань друку використовуйте HP JetAdvantage Private Print. Робота в офісі ще ніколи не була такою зручною. Керуйте завданнями друку безпосередньо з принтера завдяки сенсорному екрану діагоналлю 10.9 см (4.3 "). За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви можете відправляти результати сканування по електронній пошті, в мережеві папки або хмарне сховище. Керувати кольоровим друком і відповідними витрати по всій організації. Забезпечте високу продуктивність робочих груп до п'яти чоловік завдяки пристрою, розрахованому на друк 30.000 сторінок в місяць.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель 8720 с Wi-Fi
Артикул D9L19A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 15 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12