Категорії

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A)

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A)
Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: J7K34A
Наявність: Немає
Ціна: 3,600.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi (J7K34A)
Забезпечте високу продуктивність офісу завдяки економічною кольорового друку і швидкому двосторонньому режиму. Економте папір завдяки автоматичного двостороннього друку і виконуйте більше завдань за той же час. Оцініть набір функцій бездротової друку і зручність настройки з мобільних пристроїв. Можливості. Чудовий рівень професійної офісної кольорового друку. Економте на кольоровий друк професійного якості завдяки практично вдвічі меншою вартості однієї сторінки в порівнянні з лазерними принтерами. Додаткові оригінальні картриджі HP збільшеної місткості дозволяють в п'ять разів збільшити обсяг чорно-білого друку.

Оцініть професійну якість кольорового і чорно-білого друку звітів, графіків і багато чого іншого. Оригінальні пігментні чорнило HP допомагають створювати довговічні відбитки, стійкі до впливу вологи і не вицвітають протягом десятиліть. Зручність мобільного друку, проста настройка з мобільного пристрою. З легкістю виконуйте друк практично з будь-якого смартфона або планшета. Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Користуйтеся мобільного печаткою і доступним для МФУ інших пристроїв з підтримкою бездротового зв'язку .. Додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв.

Обробляйте більше завдань і з легкістю виконуйте сканування. Розвивайте бізнес швидше завдяки високій швидкості друку, сканування та копіювання. Скоротіть витрати паперу до 50% завдяки автоматичному двосторонньому друку. Оцініть простоту і високу точність сканування. Вам більше не доведеться перегортати сторінки при скануванні двосторонніх документів. Пристрій автоматичної подачі документів на 35 сторінок з підтримкою двостороннього режиму забезпечує швидку факсимільний зв'язок, сканування та копіювання багатосторінкових документів.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель OfficeJet Pro 6970 c Wi-Fi
Артикул J7K34A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 8.1 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12