Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007)

Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007)
Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007) Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007) Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007) Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007) Багатофункціональний пристрій Canon MG7740 black c Wi-Fi (0596C007)
Виробник: Canon
Код: 0596C007
Наявність: Немає
Ціна: 4,475.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

МФУ Canon PIXMA MG7740 створено для тих, хто хоче з легкістю виконувати підключення і отримувати відбитки високої якості.

Пристрій «Все в одному» преміум-класу, в якому використовується система з 6 картриджами, створений для друку приголомшливих фотографій без збитку для швидкості і якості. Підключення до мобільних пристроїв і хмарних ресурсів завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню за допомогою сенсорного екрану.

Переваги
- Оцініть найвищу якість фотодруку з 6 окремими картриджами
- Миттєво друкуйте/скануйте зображення за допомогою смартфонів або планшетів
- Друк і сканування з підтримкою популярних хмарних сервісів
- Друкуйте ще більше документів і фотографій за ті ж гроші з картриджами XL
- Легке керування завдяки інтуїтивній системі сенсорного управління

Canon FINE
Друкуйте фотографії з неймовірно високою швидкістю і якістю преміум-класу завдяки технології Canon FINE і вирішення 9600 точок на дюйм. 6 окремих картриджів з поліпшеною технологією прояву кольору, включаючи сірий колір для друку чудових чорно-білих зображень і чорні пігментні чорнила для виразного тексту. Висока швидкість: завдяки швидкості друку документів ISO ESAT 15 зобр./хв у монохромному і 10 зобр./хв у кольоровому режимі ви отримуєте фотографію без полів розміром 10x15 см за 21 секунду.

Висока швидкість і зручність роботи
Завантажте додаток Canon PRINT, і ви зможете без зусиль друкувати і сканувати за допомогою свого смартфона або планшета, а також отримаєте доступ до хмарних сервісів. Швидке і просте підключення завдяки вбудованому модулю NFC. Підтримка режиму Wi-Fi Direct, що дозволяє створювати спеціальні бездротові мережі, виключає необхідність використання бездротового маршрутизатора, підключення до Інтернету або пароля

PIXMA Cloud Link
Завдяки вдосконаленій функції PIXMA Cloud Link можна миттєво роздрукувати фотографії з Instagram, Facebook і Flickr; друкувати документи з таких хмарних служб, як Диск Google, OneDrive і Access to SlideShare. Просте завантаження відсканованих документів і фотографій на Диск Google, OneDrive і додану нещодавно службу OneNote.

Окремі чорнильниці
Завдяки роздільним чернильницям вам доведеться міняти тільки той колір, який закінчився. Також ви можете друкувати більше за ті ж гроші, використовуючи додатково придбані картриджі XL, і економити папір за допомогою функції автоматичного двостороннього друку. Друкуйте одночасно на фотопапері та звичайному папері завдяки 2 лоткам для паперу або ви можете створювати і друкувати етикетки безпосередньо на сумісних дисках.

Великий сенсорний екран
Доторкніться до високих технологій – легке і інтуїтивно зрозуміле управління дотиком пальців. Великий кольоровий сенсорний екран 8.8 см полегшує навігацію по меню, вибір функцій, попередній перегляд зображень і використання хмарних служб.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MG7740 black c Wi-Fi
Артикул 0596C007
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 7.9 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12