Категорії

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403)

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403)
Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403)
Виробник: Epson
Код: C11CF72403
Наявність: Відсутній
Ціна: 10,850.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій EPSON L605 (C11CF72403) - це багатофункціональний пристрій серії «Фабрика друку Epson» для офісу. Воно відповідає всім вимогам бізнес-користувачів до пристроїв такого класу.

Забудьте про картриджах
Особливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» - це друк без картриджів. Замість картриджів в Epson L605 вбудовані великі ємності для чорнила. Обсяг чорнильних контейнерів для принтерів серії «Фабрика друку Epson» в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і вміщує 70 мл кольорових і 140 мл чорного чорнила. Заправити принтер легко - достатньо перевернути контейнер з чорнилом носиком вниз і перелити чорнило в ємності до зазначеної відмітки.

Друкуйте до 3-х років без покупки витратних матеріалів
Вам не буде потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки вже входить два набори контейнерів з чорнилом. Цих чорнила вистачить, щоб роздрукувати до 11000 кольорових і 11000 ч / б документів1. При середній щомісячної навантаженні в 300 сторінок цього набору чорнила вам вистачить на 3 роки печаті2.

Економте папір з функцією автоматичного двостороннього друку
Завдяки функції автоматичного двостороннього друку, ви можете друкувати з двох сторін аркуша. Так ви знизите витрати на папір.

Розміщуйте пристрій у будь-якому місці
Папір в принтер завантажується через фронтальний лоток (до 150 аркушів). Ви можете встановити принтер навіть в невисокій полиці і завжди мати доступ до лотка для паперу.

Друкуйте чіткі ч / б документи як на лазерному принтері
При друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнило Epson чорного кольору, які забезпечують:
Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
Відбитки миттєво висихають;
Чи не змащуються при виділенні маркером;
Чи не розтікаються при попаданні води.
Друкуйте і сканувати по Wi-Fi

Підключіть ваш ПК до Epson L605 по Wi-Fi і сканувати або друкуйте документи з будь-якого куточка квартири або офісу без необхідності проводового підключення.

Друкуйте з мобільних пристроїв
Скачайте і встановіть один з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect і друкуйте або сканувати зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Додатки сервісу також дозволяють відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши присвоєний принтеру e-mail адресу.

Підключення по мережі Ethernet
Цей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому ваші співробітники зможуть не тільки відправляти завдання на друк, але і сканувати зображення кожен зі свого комп'ютера, що заощадить їх робочий час і прискорить виробничий процес.

Характеристики пристрою
Виробник EPSON
Модель L605
Артикул C11CF72403
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 6.6 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12