Категорії

Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403)

Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403)
Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403) Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403) Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403) Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403) Багатофункціональний пристрій EPSON L486 c WiFi (C11CF45403)
Виробник: Epson
Код: C11CF45403
Наявність: Відсутній
Ціна: 5,900.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Epson L486 — це багатофункціональний пристрій серії Фабрика друку Epson з великими ємностями для чорнила. Відмінною рисою Epson L486 стали можливості бездротової роботи: друк безпосередньо з карт пам'яті, а також з мобільних пристроїв на базі iOS і Android. з допомогою сервісу Epson Connect.

Забудьте про картриджах
Особливість всіх пристроїв серії «Фабрика друку Epson» – це друк без картриджів. Замість картриджів вони використовують вбудовані чорнильні ємності. Обсяг чорнильних контейнерів до принтерів серії «Фабрика друку Epson» в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і становить 70 мл чорнила. Крім того, заправити принтер дуже просто — достатньо перевернути контейнер з чорнилом носиком вниз і перелити чорнило в ємності до вказаної відмітки.

В 25 разів вигідніше картриджних пристроїв
Контейнери з чорнилами стоять в 2,5 рази дешевше аналогічних картриджів, при цьому чорнила в контейнерах в 10 разів більше, ніж у картриджах. Не обмежуйте себе у пресі, з «Фабрикою друку Epson» ви отримуєте більше чорнил за менші гроші.

Друкуйте до 3-х років без покупки витратних матеріалів
Вам не потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки входить набір контейнерів з чорнилом. Одного набору контейнерів вистачить, щоб надрукувати до 7500 кольорових і 4500 ч/б сторінок.

Друк фотографій з SD-карт
Тепер немає необхідності підключати принтер до комп'ютера для друку зображень з карт пам'яті. Вставити SD-карту в спеціальний слот в корпусі принтера, налаштуйте параметри друку і відредагуйте зображення на екрані панелі управління принтером (діаг. 3,7 см) і натисніть кнопку «старт».

Підтримка сервісу Epson Connect
Epson Connect — це сервіс з додатками для бездротової роботи з пристроями на базі iOS і Android. Друкуйте і скануйте зображення з мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android завдяки додаткам для бездротової роботи: Epson iPrint, AirPrint, Epson Email Print і Google Cloud Print.

Функція Wi-Fi Direct Multi-NIC
Функція Wi-Fi Direct Multi-NIC дозволяє друкувати напряму зі смартфонів без використання точки доступу і одночасно підключатися до бездротової мережі через Wi-Fi роутер.

Висока швидкість друку
Максимальна швидкість друку на Epson L486 доходить до 33 стор/хв. Завдяки відсутності нагрівальних елементів принтера не потрібен час на прогрів, тому він приступає до роботи відразу після відправки завдання на друк.

Вражаюча якість друку
Завдяки унікальній технології друку Epson Micro Piezo і точному контролю тиску в ємностях з чорнилом ви завжди отримуєте відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують довгий термін служби принтера і роботу без поломок.

Фотографії з полями і без
Epson L486 друкує не тільки чорно-білі і кольорові документи з графікою), але і відмінно справляється з друком фотографій до формату А4. Оригінальні чорнило і технологічна друкуюча головка Epson Micro Piezo забезпечують яскраві кольори та чіткі деталі на фотографіях — як з полями, так і без (друк у «край»).

Характеристики пристрою
Виробник EPSON
Модель L486 c WiFi
Артикул C11CF45403
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12