Категорії

Багатофункціональний пристрій EPSON WorkForce WF7610DWF c WI-FI (C11CC98302)

Багатофункціональний пристрій EPSON WorkForce WF7610DWF c WI-FI (C11CC98302)
Багатофункціональний пристрій EPSON WorkForce WF7610DWF c WI-FI (C11CC98302) Багатофункціональний пристрій EPSON WorkForce WF7610DWF c WI-FI (C11CC98302) Багатофункціональний пристрій EPSON WorkForce WF7610DWF c WI-FI (C11CC98302)
Виробник: Epson
Код: C11CC98302
Наявність: Відсутній
Ціна: 11,625.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Epson WorkForce WF-7610DWF – це кольоровий багатофункціональний пристрій для друку документів у форматі аж до А3+ з зручним сенсорним екраном з інтуїтивно зрозумілим керуванням і підтримкою друку в бездротової мережі.

Широкі можливості
СтруминнеБФП WorkForce WF-7610DWF — ідеальне рішення всіх завдань друку для використання в умовах малого або домашнього офісу. Цей пристрій дозволить вам не тільки друкувати, копіювати і сканувати, але і відправляти факси. Сенсорний ЖК-екран діагоналлю 10.9 см і вбудований слот для карт пам'яті дозволять здійснювати друк без використання ПК.

БФП володіє функцією автоматичного двостороннього друку, що дозволить вам заощадити папір, а завдяки підтримці бездротових технологій передачі даних, ви зможете без зусиль підключити до пристрою кілька комп'ютерів або смартфонів по бездротовій мережі Wi-Fi і Ethernet.

Бездротова друк і сканування по Wi-Fi і підтримка сервісу Epson Connect
Пристрій дозволяє друкувати й сканувати без проводів по Wi-Fi, а також підтримує друк зі смартфонів і планшетних ПК, тому ви зможете розмістити його в будь-якому зручному місці і заощадити простір на робочому столі.

Epson Connect – це сервіс, що дозволяє пристроям Epson здійснювати хмарну друк і друкувати зі смартфонів і інших пристроїв на базі iOS і Android. Друкуйте і скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android завдяки додатку Epson iPrint, а так само друкуйте з iPod Touch, iPad і iPhone використовуючи технологію Apple AirPrint. Завдяки підтримці Epson Email Print і Google Cloud Print ви можете відправляти документи і фотографії на друк по електронній пошті або з хмари Google.

Друкуйте без ПК
Завдяки РК-екрану діагоналлю 10,9 см і слоту для читання карт пам'яті ви можете не тільки друкувати, але і редагувати фотографії і документи, прямо з вашого пристрою без використання ПК.

Надсилайте та отримуйте факсимільні повідомлення
БФП Epson WorkForce WF-7610DWF має не лише функціями принтера, сканера-копіра, але і підтримує роботу в режимі кольорового факсу.

Відмінна якість друку документів і фотографій
При друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнило Epson DURABrite Ultra, які забезпечують чіткий текст і графіку на звичайному папері і яскраві насичені кольори.
Крім того, завдяки використанню пігменту у всіх кольорах досягається висока стійкість відбитків, тому документи роздруковані на даному пристрої:
• миттєво висихають;
• не змащуються при виділенні маркером;
• не розтікаються при попаданні води;
• не вицвітають протягом багатьох років.

Економія при друку
Epson WF-7610DWF дозволить значно знизити ваші витрати на друк завдяки исполььзованию нових картриджів серії Т27:
• Роздільних картриджів - необхідно замінити лише той картридж, в якому закінчилися чорнило, а не викидати весь блок з залишками інших кольорів.
• Картриджі стандартної, підвищеної і экстраповышенной ємності Для додаткової зручності і економічності даний пристрій дозволяє використовувати крім картриджів стандартної ємності ще й картриджі підвищеної місткості, яких вистачить на друк 1100 документів і навіть экстраповышенной ємності, ресурсом на 2200 документів. 

Висока швидкість друку завдяки новій технології PrecisionCore
Найвища швидкість друку досягається завдяки використання вдосконаленої друкуючої головки Epson PrecisionCore, яка дозволяє друкувати зі швидкістю до 32 стор/хв

Характеристики пристрою
Виробник EPSON
Модель WorkForce WF7610DWF c WI-FI
Артикул C11CC98302
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A3
Тип сканера планшетний
Вага 21.7 кг
Країна виробництва В'єтнам
Гарантія 12