Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet GT5810 (X3B11A)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet GT5810 (X3B11A)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet GT5810 (X3B11A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet GT5810 (X3B11A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet GT5810 (X3B11A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: X3B11A
Наявність: Відсутній
Ціна: 3,825.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій  GT5810 (X3B11A) із серії HP DeskJet GT - виконуйте друк великих обсягів, не турбуючись про витрати. Це багатофункціональний пристрій з резервуарної системою подачі чорнила високої ємності забезпечує неперевершену якість друку при надзвичайно низькій вартості однієї сторінки. Оцініть чіткість тексту і яскравість зображень, а також легендарну надійність продуктів HP.

Неймовірно низька вартість друку однієї сторінки
Виконуйте друк великих обсягів за надзвичайно низькою вартістю завдяки резервуарної системі подачі чорнил високої ємності. Друкуйте тисячі сторінок завдяки резервуарної системи високої ємності. Додавайте чорнило, коли забажаєте. Пристрій забезпечує друк до 8000 кольорових і до 5000 чорно-білих сторінок при використанні ємностей з чорнилом HP.

Висока якість, яку ви очікуєте від HP
Ви можете розраховувати на високу чіткість тексту і яскраві зображення для всіх важливих документів раз за разом. Використовуйте папір ColorLok®, щоб отримати відбитки високої чіткості, зробити їх більш контрастними і уникнути змазування зображення. Оригінальні чорнила HP допомагають створювати довговічні кольорові фотографії, стійкі до змазування і впливу вологи, які не вицвітуть протягом десятиліть.

Система доливання чорнила з захистом від проливання
Поповнювати чорнило легко і безпечно завдяки інноваційній системі долуву HP з захистом від проливання. Пристрій відрізняється простотою в установці і забезпечує високі обсяги друку. Завдяки резервуарної системі ви можете легко відстежувати і поповнювати запас чорнила. Завдяки прозорому резервуару ви завжди можете подивитися, скільки в пристрої залишилося чорнила, і поповнити їх при необхідності. Цей багатофункціональний пристрій відрізняється надійністю і незмінно високою якістю друку.

Висока продуктивність
Використовуйте всі необхідні для роботи функції, включаючи копіювання і сканування. Створюйте брошури без полів, листівки, фотографії та інші документи у високій якості — прямо в офісі. Стан системи і кількість копій можна подивитися на зручному символьному екрані.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet GT5810
Артикул X3B11A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 4.67 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12