Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C)

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C)
Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C) Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C) Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C) Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C)
Виробник: Hewlett Packard
Код: B2L57C
Наявність: Немає
Ціна: 1,275.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
HP DJ Ink Advantage 1515 (B2L57C) - це простий і доступний багатофункціональний пристрій HP, призначений для друку, сканування та копіювання повсякденних документів. Завдяки компактній конструкції принтер можна розташувати в будь-якому місці, а з допомогою швидкої і простої установки - моментально приступити до роботи. Друкуйте більше при менших витратах з допомогою недорогих чорнила.

Принтер HP DJ Ink Advantage призначений для домашніх користувачів з обмеженим бюджетом, яким потрібна економічна друк, сканування та копіювання, а також швидке налаштування, простота використання і недорогі чорнило.

Ніякого очікування - процес встановлення цього принтера займає всього лише кілька хвилин. Друк, сканування та копіювання з допомогою багатофункціонального, простого у використанні пристрій - принтер оснащений всього чотирма кнопками.

Економія цінного простору з допомогою компактного багатофункціонального принтера, який можна розмістити практично в будь-якому місці. Розмістіть його на робочому столі, щоб він завжди залишався під рукою, або на полиці. Цей принтер відповідає вимогам ENERGY STAR®, що дозволяє скоротити енергоспоживання і відповідні витрати.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DJ Ink Advantage 1515
Артикул B2L57C
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 3.5 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12