Категорії

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A)

Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A)
Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A) Багатофункціональний пристрій HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: G3J47A
Наявність: Відсутній
Ціна: 3,700.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Оцініть високу якість широкоформатного друку за доступною ціною з багатофункціональним пристроєм HP OfficeJet 7510A c Wi-Fi (G3J47A). Пристрій поєднує в собі широкий набір функцій, що дозволяє значно підвищити продуктивність і забезпечити розвиток бізнесу. Створюйте рекламні матеріали професійної якості прямо в офісі.

Виберіть універсальний пристрій, за допомогою якого ви легко впораєтеся з будь-яким завданням. Воно підтримує функції друку, сканування, копіювання та факсимільного зв'язку для носіїв різних форматів. Вбудований інтерфейс Ethernet і функції бездротового зв'язку забезпечують зручність доступу, друку та обміну ресурсами по мережі. Використовуйте функцію сканування на USB-накопичувач, ПК і в електронну пошту, а також відправки факсів безпосередньо на ПК для швидкого і зручного доступу до документів. МФУ оснащено роз'ємом USB швидкого доступу, за допомогою якого можна легко виконати друк з переносного носія або зберегти на ньому відсканована документ.

Скористайтеся друком різних матеріалів - від фотографій до рекламних брошур без полів - за доступною ціною. Використовуйте оригінальні роздільні струменеві картриджі HP, і вам більше не доведеться викидати картриджі, ще придатні до вживання. Оцініть якість чорно-білого друку текстів і кольорового друку фотографій і зображень, що не уступає лазерному. Друкуйте листівки без полів, брошури та інші рекламні матеріали безпосередньо з широкоформатного МФУ All-in-One. Сенсорний екран діагоналлю 6.73 см для зручного доступу до необхідних бізнес-додатків. Друкуйте безпосередньо з мобільних пристроїв і завжди залишайтеся на зв'язку, навіть коли немає можливості підключитися до мережі.

Безкоштовний додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв. Скануйте посвідчення та інші двосторонні документи на одну сторінку. Економте енергію. Економте папір. Економте час. Знизьте споживання електроенергії на 40%: налаштуйте пристрій на автоматичне включення і виключення. Економте ресурси завдяки можливості перегляду та зберігання факсів в електронному вигляді.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель OfficeJet 7510A c Wi-Fi
Артикул G3J47A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A3
Тип сканера планшетний
Вага 13 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12