Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C)
Виробник: Hewlett Packard
Код: F5R96C
Наявність: Немає
Ціна: 2,500.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C)
Економте час завдяки БФП HP DJ Ink Advantage 3835 c Wi-Fi (F5R96C) і його зручного друку зі смартфонів і планшетів і засоби завдяки недорогим струменевим картриджам HP. Універсальне і зручне у використанні БФП з функціями факсу впорається з будь-якими завданнями.

Зручний друк з мобільних пристроїв. Можливості простої настройки зі смартфона, планшета або ПК  дозволяють швидко приступити до друку. Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Безкоштовний додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв.

Функція бездротового друку дозволяє створювати документи високої якості за допомогою фактично всіх смартфонів і планшетів, навіть якщо ви перебуваєте далеко від принтера. Виконуйте високоякісний друк будь-яких фотографій і документів завдяки недорогим струменевим картриджам HP. Отримуйте стабільно високі результати завдяки принтеру найпопулярнішої марки в світі.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ink Advantage 3835 c Wi-Fi
Артикул F5R96C
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 5.3 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12