Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C)
Виробник: Hewlett Packard
Код: G0V48C
Наявність: Немає
Ціна: 2,900.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ink Advantage 5575 c Wi-Fi (G0V48C)
Широкі можливості для творчості і низька вартість друку. МФУ HP дозволяє легко друкувати фотографії професійної якості і документи зі смартфона або планшета, забезпечуючи економію коштів за рахунок використання доступних струменевих картриджів HP. Реалізація творчих ідей і скорочення витрат. Професійний друк фотографій і документів за низькою ціною з використанням економічних струменевих картриджів HP. Принтери найпопулярнішої марки в світі - це гарантія незмінно високої якості друку.

Фотографуйте. Друкуйте. Творіть! Ви легко зможете друкувати якісні фотографії практично з будь-якого смартфона або планшета. Можливості простий настройки зі смартфона, планшета або ПК дозволяють швидко приступити до друку. Безкоштовний додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв. Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі.

Друкуйте фотографії, а також сканувати і копіюйте документи за допомогою кольорового сенсорного екрану з діагоналлю 5,5 см (2,2 "). Друкуйте документи зі швидкістю до 12 сторінок в хвилину (стор. / Хв.) В чорно-білому режимі і до 8 стор. / хв. в кольоровому режимі. Оцініть стабільний друк без збоїв в будь-якому приміщенні і додатковий тихий режим. Економте папір і природні ресурси: скоротіть витрата матеріалів в два рази за допомогою зручної функції автоматичного двостороннього друку.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ink Advantage 5575 c Wi-Fi
Артикул G0V48C
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 6.4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12