Категорії

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A)

Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A)
Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A) Багатофункціональний пристрій HP DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: F5S66A
Наявність: Немає
Ціна: 4,175.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP DJ Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi (F5S66A)
Пристрій володіє всім необхідним для роботи. Використовуйте оригінальні картриджі HP ультрависокої ємності і створюйте тисячі документів найвищої якості. Залишайтеся завжди на зв'язку, відправляючи документи на друк прямо зі смартфона або планшета. Економте кошти за рахунок низької вартості на сторінку. Друкуйте ще більше не на шкоду якості. До 3000 сторінок при запуску. У комплект поставки входять два чорних картриджа (1500 стор. кожен).

Оцініть надійність системи і зручність її обслуговування. Економте час, гроші і витратні матеріали. Скоротіть час на заміну картриджів. Використовуйте оригінальні картриджі HP збільшеної місткості, щоб створювати більше довговічних відбитків. Замість того, щоб відправляти використані оригінальні картриджі HP на смітник або перепродаж, ми утилізуємо їх в рамках безкоштовної програми HP Planet Partners.

Підключіть смартфон або планшет до принтера і виконуйте друк без підключення до мережі. Безкоштовний додаток HP All-in-One Printer Remote дозволяє з легкістю керувати завданнями друку і виконувати сканування за допомогою мобільних пристроїв. Використовуйте папір ColorLok®, щоб отримати відбитки високої чіткості, зробити їх більш контрастними і уникнути появи плям. Розширюйте можливості друку. Створюйте документи без полів, які не поступаються за якістю лазерного друку, вдома або в офісі. Оригінальні чорнило HP допомагають створювати довговічні кольорові фотографії, стійкі до змазування і впливу вологи і не вицвітають протягом десятиліть.

До двох картриджів йде в комплекті з принтером (кольоровий і чорний) додатково йде ще один чорний картридж. Разом 3 картриджа в комплекті (2 чорних HP 46 Black і 1 кольоровий HP 46 Tri-color).

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель DeskJet Ultra Ink Advantage 4729 c Wi-Fi
Артикул F5S66A
Технологія друку струменева
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 4 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12