Категорії

Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302)

Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302)
Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302)
Виробник: Epson
Код: C11CC99302
Наявність: Відсутній
Ціна: 9,625.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Струменевий принтер EPSON WF7110DTW c WI-FI (C11CC99302) - струменевий принтер А3 формату з функцією двостороннього друку. Широкі можливості підключення (через інтерфейс Ethernet або бездротовою мережею Wi-Fi) роблять цей принтер відмінним рішенням для малого і середнього офісу.

Бездротова друк і сканування по Wi-Fi. Однією з переваг бездротового підключення є можливість розмістити принтер в будь-якому місці без прив'язки до комп'ютера. Підключившись до принтера Epson WorkForce WF-7110DTW по Wi-Fi, ви можете віддалено сканувати і відправляти документи на друк. Автоматичний двосторонній друк. У принтері Epson WorkForce WF-7110DTW передбачений режим автоматичного двостороннього друку: друкуйте документи і бланки до формату А3 з обох сторін аркуша. Підтримка сервісу бездротової роботи Epson Connect. Epson Connect - це сервіс з додатками для бездротової роботи з принтерами і МФУ Epson. Додатки сервісу підтримують хмарну друк, а також сканування і друк зі смартфонів і інших пристроїв на базі iOS і Android.

Особливості:
Epson iPrint підходить для друку зображень з мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android.
Apple AirPrint дозволяє друкувати з пристроїв Apple iPod Touch, iPad і iPhone.
Epson Email Print - зареєструвавши принтер на сайті Epson Connect, ви зможете роздруковувати документи і фотографії, відправляючи їх вкладенням на унікальну адресу принтера.
Google Cloud Print дозволяє друкувати документи з хмари і зберігати відскановані файли.
Відмінна якість друку документів
При друку пристрій використовує унікальні пігментні чорнило Epson DURABrite Ultra, які забезпечують:
Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
Яскраві насичені кольори.
Завдяки використанню пігменту у всіх кольорах досягається висока стійкість відбитків.
Документи, роздруковані на цьому пристрої:
Миттєво висихають;
Чи не змащуються при виділенні маркером;
Чи не розтікаються при попаданні води;
Чи не вицвітають протягом багатьох років.
Економія при друку

Epson WorkForce WF-7110DTWF дозволить значно знизити витрати на друк за рахунок використання нових картриджів серії Т27. Роздільні картриджі
Принтер використовує роздільні картриджі, а це значить, заміні підлягає тільки той картридж, в якому закінчилися чорнило, а не весь блок з залишками інших кольорів. 3 види картриджів для різних обсягів друку. Крім картриджів стандартної ємності ви можете придбати картриджі підвищеної місткості (з ресурсом друку до 1100 * документів) і екстраповишенной ємності (до 2200 * документів). Виберіть найбільш підходящі для вас картриджі в залежності від ваших обсягів друку. А купуючи кольорові картриджі стандартної і підвищеної ємності в наборах - ви економите до 10%.

Змінна ємність для відпрацьованого чорнила. Тепер не потрібно звертатися в сервісний центр при переповненні ємності для відпрацьованого чорнила - ви можете легко замінити її самостійно. Висока швидкість друку завдяки новій технології PrecisionCore. Удосконалена друкуюча голівка Epson PrecisionCore забезпечує високу швидкість друку - до 32 стор. / хв. в режимі «Черновик» і до 18 стор. / хв. в режимі стандартної якості, що є рекордним показником для моделей даної серії. Гнучкість у виборі носіїв. Принтер підтримує друк, як на простий офісному папері, так і на фотопапері, конвертах і матових щільних носіях.

Характеристики пристрою
Виробник EPSON
Модель WF7110DTW c WI-FI
Артикул C11CC99302
Технологія друку кольорова
Максимальний формат друку А3
Вага 15.6 кг
Країна виробництва Болгарія
Гарантія 12