Категорії

Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A)

Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A)
Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A) Принтер HP OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi (CN463A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CN463A
Наявність: Немає
Ціна: 8,528.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Високопродуктивний бездротовий принтер HP OfficeJet Pro X451dw з Wi -Fi ( CN463A ) дозволяє підвищити ефективність робочої групи. Завдяки технології HP PageWide забезпечується кольоровий друк професійної якості зі швидкістю вдвічі вище і витратами вдвічі нижче в порівнянні з лазерними принтерами. Оптимальний для робочих груп невеликих і середніх розмірів, коли потрібно професійний рівень якості і висока швидкість друку при низькій вартості друкованої сторінки, а також гнучкість бездротового / мобільного зв'язку і управління принтерами з підтримкою веб -доступу. Висока якість друку завдяки фірмовим чорнилам HP і скорочення витрат на друк до 50 % в порівнянні з кольоровими лазерними принтерами.

Швидкість друку принтера HP OfficeJet Pro X451dw з Wi -Fi ( CN463A ) вдвічі вище швидкості лазерних принтерів за рахунок застосування тієї ж технології HP PageWide, яка використовується в передових цифрових пресах. Висока продуктивність досягається завдяки таким функціям, як стандартний офісний режим і двосторонній друк. Швидкий доступ до інструментів друку і завданням за допомогою інтуїтивно - зрозумілою панелі управління і чіткого графічного дисплея. Передові інструменти управління, такі як HP Web Jetadmin, дозволяють здійснювати віддалене управління параметрами та моніторинг стану. Підвищена продуктивність - друкуйте велику кількість сторінок з використанням одного картриджа та завантажуйте більше аркушів за один раз , використовуючи додатковий лоток. Економія паперу становить до 50 % за рахунок застосування автоматичного двостороннього друку, а ефективність при найвищих швидкостях залишається на високому рівні.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель OfficeJet Pro X451dw с Wi-Fi
Артикул CN463A
Технологія друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Вага 17.1 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12