Категорії

Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A)

Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A)
Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A) Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A) Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A) Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A) Принтер HP OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi (CV037A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CV037A
Наявність: Немає
Ціна: 11,200.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер HP OfficeJet Pro X551dw з Wi-Fi (CV037A)
Високопродуктивний бездротової принтер наступного покоління дозволяє підвищити ефективність робочої групи. Завдяки технології HP PageWide забезпечується кольоровий друк професійної якості зі швидкістю вдвічі вище і витратами вдвічі нижче в порівнянні з лазерними принтерами. Оптимальний для робочих груп невеликих і середніх розмірів, коли потрібно професійний рівень якості та висока швидкість друку при низькій вартості друкованої сторінки, а також гнучкість бездротової / мобільного зв'язку та управління принтерами з підтримкою веб-доступу. Висока якість друку завдяки фірмовим чорнилу HP і скорочення витрат на друк до 50% в порівнянні з кольоровими лазерними принтерами. Швидкість друку вдвічі вище швидкості лазерних принтерів за рахунок застосування тією ж технологією HP PageWide, яка використовується в передових цифрових пресах. Висока продуктивність досягається завдяки таким функціям, як стандартний офісний режим (55 стор. / Хв) і двосторонній друк. Виберіть HP, щоб забезпечити робочу групу надійної печаткою - ці принтери дозволяють друкувати до 2800 сторінок на місяць.

Швидкий доступ до інструментів друку та завданням за допомогою інтуїтивно-зрозумілій панелі управління і чіткого графічного дисплея. Передові інструменти управління, такі як HP Web Jetadmin, дозволяють здійснювати віддалене управління параметрами і моніторинг стану. Підвищена продуктивність - друкуйте до 9200 сторінок з використанням одного картриджа та завантажуйте до 1050 аркушів за один раз, використовуючи додатковий лоток. Виберіть HP, щоб забезпечити робочу групу надійної печаткою - ці принтери дозволяють друкувати до 2800 сторінок на місяць. Підключення високопродуктивного багатофункціонального принтера даного типу до дротової або бездротової корпоративної мережі забезпечить ефективну роботу групи. Пристрій доступний всім членам робочої групи, що використовують ноутбуки, планшетні ПК і мобільні пристрої, навіть за відсутності мережі або маршрутизатора. Пристрої забезпечують гнучкість в роботі, дозволяючи виконувати друк зі смартфонів або планшетних ПК практично з будь-якого місця за допомогою HP ePrint.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель OfficeJet Pro X551dw с Wi-Fi
Артикул CV037A
Технологія друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Вага 17.1 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12