Категорії

Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029)

Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029)
Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029) Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029) Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029) Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029)
Виробник: Canon
Код: 9596B029
Наявність: Немає
Ціна: 8,550.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Принтер Canon PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery (9596B029)
Підключайтеся і друкуйте на ходу. Куди б ви не відправилися, цей легкий і стильний принтер стане в нагоді в дорозі і дозволить швидко надрукувати зображення зі смартфонів, планшетів і з хмарних ресурсів завдяки розширеним можливостям підключення Wi-Fi. Друкуйте безпосередньо з хмарних ресурсів. Насолоджуйтеся свободою друку з Інтернету де б ви не знаходилися, для цього потрібен всього лише смартфон або планшет. Завдяки поліпшеному додатку PIXMA Cloud Link ви можете друкувати офісні документи, файли PDF і JPG безпосередньо з хмарних ресурсів - Dropbox, Google Drive, OneDrive і Evernote. Також ви можете друкувати фотографії з Facebook, Твіттера і онлайн-альбомів за лічені секунди і без використання комп'ютера.

Ваш смартфон завжди у вас під рукою, а з ним - і принтер. Просто завантажте додаток PIXMA Printing Solutions від Canon на смартфон або планшет. За допомогою цієї програми ви зможете отримувати доступ до хмарним ресурсам. Ви навіть зможете в режимі реального часу перевірити статус принтера, рівень чорнила або звернутися до керівництва користувача через Wi-Fi або Інтернет. Доповнює можливості підключення мобільних пристроїв підтримка додатків Apple AirPrint і Google Cloud Print. Вражаюча якість друку «на ходу». Друкуйте документи професійної якості з високою чіткістю тексту і фотографії з багатою передачею контрастності кольору і дозволом до 9600 крапок на дюйм завдяки технології Canon FINE з поліпшеною системою з 5 чорнилом. Друк - це швидко. Насолоджуйтесь швидкістю друку 9,0 зобр. / Хв для монохромних і 5,8 зобр. / Хв для кольорових відбитків і отримуйте прекрасні фотографії без полів розміром 10 x 15 см всього за 53 секунди.

Для максимальної зручності можна налаштувати принтер так, щоб збільшити кількість відбитків завдяки режиму заощадження чорних чорнила. Не переживайте якщо у вас закінчилися чорне чорнило - принтер продовжить друк, створюючи композитний чорний колір з решти кольорових чорнила. Проявіть свої творчі здібності з додатком Easy Photo Print +. Ви з легкістю можете створити і надрукувати вітальні листівки, фотоколажі і багато іншого за допомогою цього веб-додатки - використовуйте зображення з вашого планшета, смартфона, ПК або з хмарних ресурсів. Користуйтеся неймовірними можливостями портативної друку і відчуйте свободу пересування завдяки додатково купується акумуляторної батареї. Це ідеальний пристрій для друку в тих місцях, де немає доступу до джерел живлення.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель PIXMA mobile iP110 c Wi-Fi with battery
Артикул 9596B029
Технологія друку кольорова
Максимальний формат друку А4
Вага 2.2 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12