Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon MF515x c Wi-Fi (0292C023)

Багатофункціональний пристрій Canon MF515x c Wi-Fi (0292C023)
Багатофункціональний пристрій Canon MF515x c Wi-Fi (0292C023) Багатофункціональний пристрій Canon MF515x c Wi-Fi (0292C023)
Виробник: Canon
Код: 0292C023
Наявність: Немає
Ціна: 18,625.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon MF515x c Wi-Fi (0292C023)

i-SENSYS MF515x Багатофункціональний чорно-білий лазерний принтер MF515x формату A4 ідеально підходить для робочих груп, яким необхідно повноцінне настроюється компактний пристрій для друку документів професійної якості.

Переваги
• Високоякісний друк з неймовірною швидкістю 40 стор/хв
• Кольоровий сенсорний екран дозволяє управляти принтером без спеціальних навичок
• Підтримка безпечної друку з PIN-кодом
• Друк зі смартфонів і планшетів з підтримкою AirPrint, Mopria і програми Canon Business PRINT
• Автоматичний двосторонній друк дозволяє знизити кількість відходів та споживання видаткових матеріалів
• Функція Quick First-Print дозволяє не витрачати зайвий час, очікуючи включення принтера, і тим самим підвищує продуктивність робочих груп
• Зручна віддалена робота з документами через хмарні ресурси
• Можливості управління пристроєм і процесом друку
• Простота в обслуговуванні зі зручними картриджами «Все в одному»

Максимальна ефективність роботи співробітників
Невеликі робочі групи, які бажають значно підвищити продуктивність, неодмінно оцінять чорно-білий лазерний багатофункціональний принтер MF515x формату A4 з факсом. Він володіє функціональністю великого багатофункціонального офісного принтера, але має компактний корпус і займає мало місця. Співробітники оцінять швидкий і якісний друк і копіювання з вражаючою швидкістю до 40 стор/хв. Кольоровий сенсорний екран, зручне управління, технологія швидкого запуску (Quick First-Print, дозволить вашим співробітникам працювати швидше і ефективніше. Конфіденційні документи захищені функцією безпечної друку з використанням PIN-коду для друку.

Гнучкі робочі процеси
MF515x підтримує Apple AirPrint (iOS) і Mopria (Android), тому ваші співробітники можуть друкувати документи з будь-якого підключеного пристрою. Вони можуть використовувати цілий ряд додаткових функцій з додатком Canon PRINT Business, а також підключати пристрій до облікового запису сервісу «Google Cloud print» за лічені секунди. 

Покращений обмін документами
Гнучкі робочі процеси принтера MF515x, інтеграція з хмарними сервісами, MF Scan Utility (для ПК і ноутбуків) і додаток Canon PRINT Business (для мобільних пристроїв) допоможуть заощадити час співробітникам. Робочі групи можуть використовувати улюблені хмарні сховища, наприклад, Google Drive і DropBox, щоб завантажувати, оцифровувати і передавати документи в будь-якому місці і в будь-який час.

Можливості роботи в мережі
З розширеними можливостями мережевого підключення MF515x ідеально впишеться в вашу корпоративну мережу. Можливість Wi-Fi і Ethernet підключення, а також підтримка язиків управління печаткою PCL5e/6 і Adobe PostScript забезпечують просту інтеграцію в керовані мережеві середовища. Фахівці з керованим службам друку можуть скористатися функціями віддаленого обслуговування і підтримкою системи Canon uniFLOW, щоб полегшити собі роботу.

Доступне і екологічне рішення
Якщо для вас має велике значення якість друку і надійність роботи багатофункціонального принтера, MF515x вас не підведе, адже картридж «Усе в одному» від Canon дозволяє одночасно замінити всі компоненти. Сплячий режим, режим очікування, автоматичний двосторонній друк і інтелектуальна енергозберігаюча функція автоматичного відключення забезпечують економію енергії і витратних матеріалів.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель MF515x c Wi-Fi
Артикул 0292C023
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 24.3 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12