Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)
Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004) Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)
Виробник: Canon
Код: 9506B004
Наявність: Відсутній
Ціна: 15,325.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon iR1435i (9506B004)
Це багатофункціональний пристрій формату A4 розроблено для підприємств, що прагнуть до найбільш раціонального використання коштів, і забезпечує швидку і ефективну роботу в монохромному режимі. Компактний дизайн дозволяє легко розмістити його в будь-якому приміщенні. Пристрій можна помістити як на стіл, так і на підлогу.

Оптимізація документообігу
Завдяки своїй надійній конструкції, максимальної місткості лотків 1100 листів і швидкості друку 35 стр. / Хв пристрій imageRUNNER 1435i підходить для невеликих робочих груп з великим навантаженням і великим обсягом документообігу. Легкість документообігу забезпечується завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню, а також високопродуктивної кольоровому скануванню і можливості перетворення в різні формати. Користувачі можуть сканувати і відправляти документи в необхідні пункти призначення, включаючи електронну пошту і папку загального доступу. Ще більша гнучкість забезпечується завдяки можливостям мобільного друку і сканування, а також функції прямого сканування на USB-накопичувач або друку з нього.

Керуйте своїми витратами
Пристрій поєднує можливості декількох пристроїв в одному, забезпечуючи економічність і ефективність. Загальні витрати на друк можна ще більше скоротити завдяки функціям, які усувають навантаження на керівників і управлінський апарат. До таких функцій відносяться автоматичний збір свідчень лічильників, управління тонером і віддалена діагностика, а також функції централізованого управління пристроєм і групами пристроїв. Більш того, управляти витратами на друк тепер неймовірно легко: вбудована підтримка програми Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і простоту управління, дозволяє відстежувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів, а також створювати звіти по діяльності окремих користувачів.

Забезпечення безпеки даних
Захист інформації забезпечується за допомогою безлічі стандартних функцій, таких як вбудована безпечний друк і підтримка стандартних протоколів захисту мережі, наприклад IP Sec. Додаткові функції безпеки, до яких відносяться управління правами доступу користувачів і PDF з шифруванням, забезпечують нові рівні безпеки для захисту конфіденційної інформації.

Ефективне управління пристроями
Завдяки новому контролеру imageRUNNER пристрій підтримує різні стандарти, такі як PCL і Genuine Adobe PS, і легко інтегрується в ІТ-середовище. imageRUNNER 1435i скорочує навантаження на керівників і управлінський апарат відділу завдяки автоматичному збору показів лічильників, а також діагностиці та управління витратними матеріалами. Для зниження часу простоїв оновлення вбудованого ПЗ можна здійснювати з пристрою віддалено. Компактна конструкція для установки на столі або на підлозі в поєднанні з поліпшеними можливостями управління роблять пристрій imageRUNNER 1435i ідеальним вибором для оптимального розгортання поряд з більш широкими лінійками imageRUNNER і imageRUNNER ADVANCE.

Зробіть вибір
Цей пристрій відповідає вимогам ENERGY STAR®, відповідає останнім вимогам екологічних маркувань, таких як Blue Angel, і має низький показник TEC, споживаючи не більше 2 Вт в сплячому режимі. Крім того, imageRUNNER 1435i створений з використанням біо- і перероблених пластмас.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель iR1435i
Артикул 9506B004
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 22.34 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12