Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)
Виробник: Canon
Код: 1418C043
Наявність: Немає
Ціна: 5,825.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF232w c Wi-Fi (1418C043)
Потужний монохромний багатофункціональний лазерний пристрій з підтримкою мережевого друку для невеликих офісів з напруженим графіком роботи. Збільште продуктивність за допомогою швидкої автоматичного двостороннього друку і пристрою автоматичної подачі документів. Створіть ефективний робочий процес завдяки швидким клавішам доступу.

Потужний багатофункціональний пристрій
У цьому компактному і стильному монохромному лазерному пристрої немає органічно поєднуються функції професійного високоякісного друку, сканування, копіювання та факсимільного зв'язку. Це дозволяє заощадити місце.

Швидкий друк і копіювання
Завдяки швидкій монохромного друку в форматі A4 і копіювання зі швидкістю 23 стор / хв., А також функції швидкого друку першої сторінки з режиму сну вам не доведеться чекати, поки пристрій видасть готові документи.

Ефективний двосторонній друк
Багатосторінкове сканування та копіювання виконуються швидко і ефективно завдяки вбудованому пристрою автоматичної подачі документів на 35 сторінок і касеті для паперу на 250 аркушів. Економте гроші за рахунок економії паперу і друкуйте документи, які виглядають професійно, за допомогою функції автоматичного двостороннього друку.

Швидка, проста і тиха робота
Управляти пристроєм i-SENSYS MF232w просто і зручно. Пристрій обладнаний великим сенсорним РК-дисплеєм із змінним кутом нахилу, на якому відображається вся необхідна інформація. Панель можна повернути вертикально або екраном вгору для зручності роботи. Для підвищення ефективності роботи можна легко налаштувати сканування та копіювання в один дотик кнопки - наприклад, зберегти скановані зображення в файл або заощадити папір, скопіювавши кілька зображень на один лист. У тихому режимі гучність робочих шумів зменшується, завдяки чому операції виконуються тихіше і не відволікають від роботи ваших колег.

Ефективне використання енергії серед аналогів
Розроблена компанією Canon технологія термозакрепленія за запитом забезпечує практично миттєвий прогрів і дозволяє економити електроенергію без впливу на продуктивність. Пристрій демонструє найнижчий показник середнього споживання електроенергії (TEC) в своєму класі і споживає всього 1.7 Вт в сплячому режимі.

Багатофункціональний картридж
Універсальний картридж забезпечує роботу без необхідності технічного обслуговування і одночасно високу якість друку. Оригінальний лазерний картридж Canon, що містить тонер, барабан і елементи чищення, можна легко замінити за кілька секунд.

Переваги
• Стильне і компактне монохромне лазерне багатофункціональний пристрій, який підтримує роботу в мережі
• Встигайте більше завдяки двостороннього друку
• Просте управління завдяки великому сенсорному дисплею зі змінним кутом нахилу
• Швидке виведення першої сторінки завдяки технології швидкого друку

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF232w c Wi-Fi
Артикул 1418C043
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 10.2 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12