Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon iRAC-3320 (8479B004)

Багатофункціональний пристрій Canon iRAC-3320 (8479B004)
Багатофункціональний пристрій Canon iRAC-3320 (8479B004) Багатофункціональний пристрій Canon iRAC-3320 (8479B004) Багатофункціональний пристрій Canon iRAC-3320 (8479B004)
Виробник: Canon
Код: 8479B004
Наявність: Немає
Ціна: 40,439.75 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Цей компактний і зручний багатофункціональний пристрій для кольорового друку на папері формату A3 забезпечує високоякісне кольоровідтворення та оптимізує процес обробки документів. Завдяки захисту та функціям керування витратами цей пристрій ідеально підходить для інтенсивних навантажень у робочих групах.

Переваги

  • Друк, копіювання, сканування, додатково — надсилання й факс
  • Швидкість кольорового та чорно-білого друку: 20 стор./хв
  • Налаштовуваний поворотний кольоровий сенсорний WVGA-екран із діагоналлю 17,8 см
  • Максимальний ресурс паперу у 2300 аркушів і функція обробки носіїв
  • Високопродуктивний корпоративний друк і функції кінцевої обробки
  • Сканування документів і керування процесами
  • Додаткові можливості захисту
  • Легке керування пристроєм і апаратними комплексами
  • Легка заміна витратних матеріалів
  • Низький рівень споживання енергії
Контроль витрат
Інтелектуальна система автентифікації користувачів дає змогу керувати їх доступом і правами, а також відстежувати використання за допомогою відповідних звітів. Налаштуйте правила друку, щоб обмежувати доступ окремих користувачів до певних функцій, наприклад дозволити кольоровий друк лише тим користувачам, яким він потрібен. Тісна інтеграція із системами керування друком, такими як uniFLOW, дає змогу заощаджувати кошти шляхом скорочення витрат і їх оптимального розподілу.

Оптимізація процесу документообігу
Покращує процес документообігу в активних робочих групах. Завдяки великому кольоровому сенсорному екрану, інтуїтивно зрозумілим меню та інтелектуальній автентифікації користувача працювати із пристроєм легко та зручно. Швидке сканування в кольорі та можливість перетворення зображень у різні формати, зокрема Office Open XML PPT та Word, уможливлюють підготовку документів до подальшого використання в електронному вигляді й забезпечують легку їх обробку. Завдяки інтелектуальній платформі MEAP для мобільних пристроїв і веб-програм пристрій підтримує низку потужних програм виведення даних і керування інформацією для оптимізації роботи з документами.

Завдяки гнучким рішенням для сканування в дорозі та підтримці галузевих стандартів користувачі мобільних пристроїв можуть легко виконувати друк і сканування зі своїх мобільних пристроїв.

Ефективне керування пристроями
Додаткова підтримка галузевих стандартів, зокрема Genuine Adobe PostScript і PCL, забезпечує легку інтеграцію в мережу та рішення, використовувані в організації. Стабільність роботи й керування портфоліо imageRUNNER ADVANCE у поєднанні з широкою лінійкою додаткових функціональних можливостей допомагають полегшити керування пристроєм та адміністрування. Інструменти керування пристроєм дають змогу виконувати настроювання й оновлення пристрою та керування ним як окремої одиниці, а також як частини офісного електронного обладнання. 

Завжди приголомшливі результати
Завдяки практичному дизайну й механізму, а також максимальній продуктивності у 2300 аркушів модель imageRUNNER ADVANCE C3320 ідеально підходить для інтенсивних навантажень у робочих групах. З новою технологією обробки зображення Canon V (Vivid & Vibrant) ваші документи завжди виглядатимуть неперевершено й привабливо.

Захист конфіденційної інформації
Стандартні й додаткові функції захисту пристрою, мережі та документів відповідають найвищим стандартам безпеки. Завдяки захищеному друку та видаленню завдань із жорсткого диска ваша інформація завжди буде в безпеці. 

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель iRAC-3320
Артикул 8479B004
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A3
Тип сканера планшетний
Вага 64.2 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12