Категорії

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М)

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М)
Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М) Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М) Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М) Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 /М)
Виробник: Konica Minolta
Код: A0XY026 /М
Наявність: Відсутній
Ціна: 7,598.50 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 / М) є справжньою знахідкою для малого бізнесу, основна частина документообігу якого здійснюється в чорно-білому режимі - це рахунки, прайс-листи, копії, а також відскановані документи. На інтуїтивно зрозумілій панелі управління всього кілька кнопок, за рахунок чого апарат простий і зручний в обігу. Навіть технічно непідготовлені користувачі швидко навчаться працювати з апаратом і зможуть легко виготовляти необхідну друковану продукцію. Зі швидкістю 18 стор / хв Konica Minolta bizhub 185 швидко копіює різні документи, включаючи діаграми, газетні статті та посвідчення особи, для яких передбачено спеціальний режим. Перевага для користувачів полягає не тільки в зручності і простоті використання, а й у високій якості друку.

Можливості друку та сканування Konica Minolta bizhub 185 привносять функціональність і зручність в будь-офісне оточення. БФП дозволяє друкувати практично будь-які документи на великому діапазоні друкованих матеріалів. За допомогою TWAIN-сканування користувачі можуть створювати архіви найбільш важливих документів, щоб забезпечити до них простий доступ в майбутньому і при необхідності додрукувати. Висока економічність компактного і легкого Konica Minolta bizhub 185 є особливо привабливою для користувачів. Вона обумовлена ​​високими енергозберігаючими характеристиками, які підтверджені стандартом Energy Star. Пристрій володіє відмінними параметрами економічності, використовуючи режими сну і очікування, при цьому забезпечуючи швидкий прогрів. Для Konica Minolta bizhub 185 застосовуються високоякісні і високоємні витратні матеріали. Вони володіють довгим терміном служби і їх не потрібно часто міняти. Все це відповідає відразу двом завданням: дбайливе ставлення до навколишнього середовища та економія витрат користувача.

Багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub 185 (A0XY026 / М)
- оптимальний варіант для сучасних офісів з інтенсивним документообігом, який здійснюється як в друкованому, так і в електронному вигляді. Дана модель МФУ об'єднує в собі можливості одночасно 3 пристроїв: лазерного монохромного принтера з дозволом друку 600x600 dpi, копіювального апарату з функцією масштабування від 50 до 200%, кольорового планшетного сканера. Інтуїтивність управління Konica Minolta bizhub 185 (A0XY026) забезпечує цілий ряд зручних кнопок і чорно-білий дисплей. Висока швидкість роботи можлива завдяки 120-МГц процесору і пам'яті на 32 МБ: час отримання одного відбитка / копії формату А4 становить 3,3 сек, одного документа А3 - 6,6 сек. Додаткові «плюси» пристрою представлені зниженим показниками енергоспоживання, а також підтримкою стандарту друку GDI і функції TWAIN-сканування.


Характеристики пристрою
Виробник KONICA MINOLTA
Модель bizhub 185
Артикул A0XY026 /М
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A3
Тип сканера планшетний
Вага 25.2 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12