Категорії

Багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N (DX2500N)

Багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N (DX2500N)
Багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N (DX2500N) Багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N (DX2500N)
Виробник: Sharp
Код: DX2500N
Наявність: Немає
Ціна: 43,750.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N являє собою компактний, але потужний початкового рівня кольоровий БФП, ідеально підходить для будь-якого невеликого офісу або робочої групи. Він універсальний, і це робить якісний друк в кольорі формату A3 доступним для кожного бізнесу. Швидкість друку і копіювання - 31 сторінка в хвилину ч/б та в кольорі, плюс - новітні функції, що підвищують продуктивність, включаючи доступ до «хмари» і бездрайверний мобільний друк.

Ви також отримуєте функцію автоматичного двостороннього кольорового сканування, мережевий друк,вбудований жорсткий диск ємністю 320 Гб, надійний захист даних (включаючи контроль доступу, кодування даних і стирання даних в цілях безпеки), програмне забезпечення сканування Sharpdesk desktop і потужні рішення з управління пристроєм. Крім того, ви отримуєте доступ до цілого ряду опцій і оновлень, включаючи факс, адаптер Wi-Fi, додаткові функції захисту даних, вбудований фінішер, модуль перфорації, тандемні лотки великої ємності , що забезпечують запас паперу, достатній для тривалого безперебійного друку, а також Sharp OSA, що дасть можливість точно налаштувати БФП відповідно до завдань вашого бізнесу. Сертифікація Energy Star, малий час прогріву, Eco Функція сканування, ефективні світлодіодні лампи сканера і функція автоматичного вимкнення пристрою - всі ці функції роблять цей кольоровий БФП формату А3 енергозберігаючим, дружнім по відношенню до довкілля

Будучи одним з найпотужніших кольорових БФП формату А3 у своєму класі, багатофункціональний пристрій SHARP MX3114N також один з найкомпактніших. Кожна ідея розробників мала своєю метою зробити його простим у використанні і енергоефективним. 7" кольоровий сенсорний екран, пропонує можливість попереднього перегляду збережених документів, робить щоденну роботу простою і інтуїтивно зрозумілою. Виробники навіть додали зручні для захоплення ручки на лотках з папером.

Характеристики пристрою
Виробник SHARP
Модель MX3114N
Артикул DX2500N
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A3
Тип сканера планшетний
Вага 87 кг
Країна виробництва Японія
Гарантія 12