Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF633Cdw (1475C007)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF633Cdw (1475C007)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF633Cdw (1475C007) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF633Cdw (1475C007) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF633Cdw (1475C007)
Виробник: Canon
Код: 1475C007
Наявність: Відсутній
Ціна: 8,500.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

МФУ Canon - популярний вибір для дому і офісу
Компанія Canon є провідним світовим виробником комп'ютерної та офісної техніки і давно зарекомендувала себе як виробник якісних і надійних пристроїв.
Яким би родом діяльності Ви не займалися, БФП Canon (фото, кольорові) відмінно впораються зі скануванням, печаткою і копіюванням важливих документів, робочих матеріалів і фотографій.
А завдяки широкому асортименту випущених пристроїв, принтерів (БФП) Canon чудово підійдуть як школяреві та студентові, так і для серйозної офісної роботи.

Універсальний кольоровий лазерний багатофункціональний пристрій з сенсорним управлінням, функцією двостороннього друку для підвищення продуктивності і функцією підключення Wireless Direct.
Ідеальний вибір для підприємств малого бізнесу, для яких важливі зручна інтеграція і просте обслуговування.

Компактний лазерний БФП MF633Cdw формату A4 з підтримкою Wi-Fi пропонує всі можливості високоякісного друку, сканування і відправки факсів, які можна легко використовувати на комп'ютері, смартфоні або планшеті.

Лазерний БФП imageCLASS MF633Cdw формату A4 пропонує підприємствам малого бізнесу та індивідуальним користувачам відмінний спосіб збільшення продуктивності.
Залучайте клієнтів повнокольоровими комерційними та маркетинговими документами.
Без зусиль скануйте, відправляйте і архівуйте об'ємні паперові документи.
Копіюйте і відправляйте факси в будь-який зручний час.
Компактний розмір і розумний дизайн в поєднанні з великою швидкістю кольорового друку роблять його оптимальним початковим повнофункціональним БФП для вашого невеликого або домашнього офісу.

Ви будете приємно здивовані тим, як легко можна отримати доступ до розумних функцій MF633Cdw.
Багато з них управляються за допомогою інтуїтивного кольорового сенсорного екрану на передній панелі, який легко настроюється під ваш стиль роботи.
Таким чином, ви можете отримати доступ до всіх функцій MF633Cdw всього кількома дотиками.

Пристрій MF633Cdw розроблено з урахуванням ваших потреб: воно забезпечує зручну інтеграцію між усіма використовуваними пристроями — ПК/ноутбуком, планшетом і смартфоном.
Завдяки підтримці AirPrint і Mopria ви можете підключатися не тільки з вашого Mac або ПК через Wi-Fi, перебуваючи в офісі, але і з пристрою iOS або Android, коли ви знаходитесь в дорозі.
Підтримка Google Cloud Print для друку через хмарні ресурси.
Завантажте програму Canon Business Print для пристроїв iOS або Android, і всі ці зручні можливості, що допомагають економити час, виявляться у вас під рукою.
Порт Ethernet забезпечує зручне мережеве або дротове підключення.

Якщо вам необхідно регулярно сканувати документи в електронну пошту, відправляти їх в хмарні ресурси або зберігати в цифровому форматі, MF633Cdw зробить ваше життя простіше.
Пристрій подачі документів на 50 аркушів спрощує сканування декількох документів.
Можна керувати скануванням з ПК за допомогою MF Scan utility або з мобільного пристрою за допомогою безкоштовного додатку Canon Print Business.
З їх допомогою можна завантажувати відскановані документи безпосередньо в хмарні сервіси, такі як Dropbox, і вільно отримувати доступ до них незалежно від того, де ви знаходитесь.

Низьке енергоспоживання в сплячому режимі і в режимі очікування, а також енергозберігаюча функція автоматичного вимкнення, роблять його екологічним і економічним вибором.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF633Cdw
Артикул 1475C007
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 22 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12