Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi (1474C054)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi (1474C054)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi (1474C054) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi (1474C054) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi (1474C054)
Виробник: Canon
Код: 1474C054
Наявність: Відсутній
Ціна: 16,300.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Canon Europe – це дочірна компанія Canon Inc. of Japan, що є провідним світовим інноватором і постачальником рішень для роботи з зображенням. Понад 50 років Canon надавали новаторські технології споживачам у Європі.

Клієнти Canon користуються усіма перевагами споживчих та професійних виробів для роботи з зображенням, зокрема провідним революційним фотообладнанням, принтерами, сканерами та біноклями, а також вдосконаленою лінійкою цифрових компактних та однооб'єктивних дзеркальних фотоапаратів. Крім того, рішення Canon для бізнесу пропонують широкий асортимент рішень для друку та ведення документації для малого та середнього бізнесу, великих корпорацій та урядів.

Ідеальне рішення для підприємств малого бізнесу − багатофункціональні пристрої з великим кольоровим сенсорним екраном 12.7 см, бібліотекою додатків і високою швидкістю роботи.

Нові можливості кольорового лазерного друку
Принтери серії MF735Cx з підтримкою мобільних пристроїв, розроблені для сучасних робочих просторів, оснащені новітньою технологією лазерної Canon, сенсорним екраном, функцією підключення Wireless Direct і забезпечують швидкий кольоровий друк високої якості.

Canon MF735Cx
Ідеальне поєднання зручності та інновацій − Canon MF735Cx дозволяє компаніям малого і середнього бізнесу вийти на новий рівень продуктивності. Завдяки інтуїтивно зрозумілим функціям бібліотеки додатків, сенсорному екрану 12.7 см і вражаючій якості друку цей принтер є ідеальним вибором для підприємств малого бізнесу.

Технічні характеристики:
- Швидкий кольоровий лазерний друк
- Сенсорне управління за допомогою кольорового екрану
- Настроювані додатки
- Підключення Mopria, AirPrint
- Однопрохідне двостороннє сканування
- Безпечний друк з PIN-кодом
- Підключення Wireless Direct
- Спрощене обслуговування

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF735Cx c Wi-Fi
Артикул 1474C054
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 26.5 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12