Категорії

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A)

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A)
Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: A8P80A
Наявність: Відсутній
Ціна: 23,075.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi (A8P80A) дозволяє завершувати завдання швидше, виконувати високоякісний друк документів, а також спростіть сканування і загальний доступ до файлів. Швидка налаштування і підключення. Відправка швидких команд за допомогою кольорового сенсорного екрану з інтуїтивно зрозумілим управлінням. Бережіть природні ресурси і утилізуйте використані картриджі.

Ідеальний вибір для невеликих і середніх підприємств, які потребують додаткових можливості сканування, ефективному вирішенні повсякденних завдань за допомогою легкого у використанні сенсорного дисплея, зручних мережевих технологіях і зниженні негативного впливу на навколишнє середовище.

Можливості:
Виконуйте роботу швидше - скоротіть час очікування завдяки двостороннього сканування з одним проходом.
Підтримуйте високу продуктивність і швидкість друку 40 стр/хв. Дотримуйтесь рекомендованого щомісячного обсягу роздруковування сторінок в розмірі 2000-6000 сторінок.
З легкістю створюйте великі обсяги друку завдяки вхідному лотку на 600 листів з можливістю збільшення до 1100 аркушів, а також вихідного лотка на 250 аркушів.
Працюйте швидше завдяки можливості двостороннього сканування з одним проходом. Скануйте документи і відправляйте цифрові файли по електронній пошті, у хмару, мережеві папки або USB-накопичувачі в одну дію.
Економте папір за допомогою функції двостороннього друку та використовуйте пристрій автоматичної подачі документів на 50 аркушів для підвищення продуктивності.

Підвищіть ефективність роботи - керування доступом, зберіганням і печаткою вмісту швидко за допомогою кольорового сенсорного екрану розміром 8.89 див.
З легкістю здійснюйте будь-які види друку, копіювання, сканування і працюйте з факсом. Всі необхідні дії тепер доступні з допомогою одного пристрою МФУ.
Керування доступом, зберіганням і печаткою веб-вмісту за допомогою сенсорного екрану МФУ та встановлених бізнес-додатків.
Заощаджуйте час завдяки простій установці оригінального картриджа HP, скоротіть витрати з допомогою додаткового картриджів високої ємності.
Виконуйте проактивне управління цим МФУ, використовуючи програму HP Web Jetadmin для віддаленого контролю офісної друку і стану пристроїв.

Можливість швидкої установки за допомогою HP Smart Install без використання компакт-диска і обміну даними по офісної бездротової мережі.
Скористайтеся винятковою гнучкістю: друкуйте документи зі смартфона або планшетного ПК практично з будь-якого місця за допомогою HP ePrint.
Почніть роботу з допомогою HP Smart Install - компакт-диск не потрібно. Використовуйте функцію автоматичного бездротового підключення HP Auto Wireless Connect для налаштування бездротової мережі.
Використовуйте ресурси ефективніше з модулем бездротового зв'язку Gigabit Ethernet 10/100/1000 T - доступ, друк і спільне використання.
Друкуйте на ходу - виконуйте друк прямо з пристрою пам'яті, підключивши його через порт USB.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Pro 500 M521dw c Wi-Fi
Артикул A8P80A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 22 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12