Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051)
Виробник: Canon
Код: 9540B051
Наявність: Немає
Ціна: 4,547.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій CANON i-SENSYS MF212W with WiFi (9540B051) - це монохромний лазерний багатофункціональний пристрій «3 в 1» з підтримкою Wi-Fi, провідної мережі і мобільних пристроїв забезпечує зручність друку, копіювання і сканування. Швидкий, простий у використанні, енергоефективний, обладнаний панеллю керування із змінним кутом нахилу і клавішами швидкого доступу. Стильний мережевий високошвидкісний і багатофункціональний монохромний лазерний принтер забезпечує функції друку, копіювання і сканування в компактному корпусі. Завдяки можливості підключення до Wi-Fi, локальним мережам і мобільним пристроям для спільного використання функцій, професійного друку і легкому управлінню цей пристрій є відмінним рішенням для невеликих офісів. Пристрій забезпечує зручне підключення до Wi-Fi, провідним мережам і смартфонам. Вбудована підтримка функції Apple AirPrint і галузевого стандарту Mopria дозволяє автоматично використовувати принтер для друку безпосередньо з пристроїв iPhone або iPad, а також пристроїв Android, сумісних з Mopria. Крім того, програма Canon Mobile Printing дозволяє виконувати бездротовий друк на принтері за допомогою пристроїв на платформі Apple iOS або Android 4.

Завдяки високій швидкості лазерного друку і копіювання формату A4 - до 23 стор / хв - І технології Quick First Print Out Time, яка забезпечує швидкий вихід з режиму сну, немає необхідності чекати роздруківку. Поєднання високої якості друку до 1200 х 1200 пікселів / дюйм, і тонера EF компанії Canon забезпечує професійну якість друку і копіювання, чіткість тексту і графіки і якісне відтворенням напівтонів. Розширене кольорове сканування з роздільною здатністю до 9600 х 9600 пікселів / дюйм дозволяє зафіксувати найдрібніші деталі оригіналів. Надсилайте відскановані зображення на комп'ютер за допомогою інтуїтивно зрозумілій функції мережевого сканування. Пристрій обладнаний 5-рядковим ЖК-дисплеєм із змінним кутом нахилу, на якому відображається вся необхідна інформація. Для підвищення ефективності роботи можна легко налаштувати сканування та копіювання в одне торкання кнопки - наприклад, зберегти скановані зображення у файл або заощадити папір, скопіювавши кілька зображень на один лист. Розроблена компанією Canon технологія термозакріплення за запитом забезпечує практично миттєвий прогрів і дозволяє економити електроенергію без впливу на продуктивність.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF212W with WiFi
Артикул 9540B051
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Вага 10 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12