Категорії

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A)

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A)
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CF378A
Наявність: Відсутній
Ціна: 11,200.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A) - це кольоровий БФП допоможе впоратися з великими обсягами роботи і забезпечить надійний захист від загроз. Щоб збільшити обсяги друку, використовуйте оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence. За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви зможете виконувати сканування безпосередньо в електронну пошту, на USB-накопичувач, в мережеві папки або в хмару. Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу із сплячого режиму цього МФУ потрібно набагато менше часу в порівнянні з рішеннями конкурентів. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку в порівнянні з аналогічними рішеннями конкурентів. Управляйте доступом до завдань друку і використовуйте інші функції забезпечення безпеки, у тому числі перевірку автентичності LDAP, додаток HP JetAdvantage Private Print і додаткове сховище завдань із захистом за допомогою PIN-коду.

Управляйте завданнями друку безпосередньо з HP Color LJ Pro M477fdn (CF378A) завдяки сенсорному екрану діагоналлю 10,9 см. Відправляйте на друк документи Microsoft® Word і PowerPoint® прямо з USB-накопичувача. Керуйте пристроями, і їх настройками за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції. Щоб значно скоротити витрату енергії МФУ в порівнянні з конкурентами, ми розробили оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence. Завдяки оригінальним кольоровим лазерним картриджам HP збільшеної місткості і технології JetIntelligence ви зможете отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високій швидкості і професійної якості друку завдяки тонеру HP ColorSphere. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжнє якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної місткості. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні додатки. Вбудований мережевий інтерфейс Ethernet забезпечує зручність настройки, друку та обміну файлами.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LJ Pro M477fdn
Артикул CF378A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 23.2 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12