Категорії

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro M426fdn (F6W14A)

Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro M426fdn (F6W14A)
Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro M426fdn (F6W14A) Багатофункціональний пристрій HP LaserJet Pro M426fdn (F6W14A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: F6W14A
Наявність: Немає
Ціна: 10,375.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP LJ Pro M426dw c Wi-Fi (F6W14A) - швидкий друк, сканування та копіювання, а також ефективний захист в компактному і надійному пристрої. Це БФП допоможе швидше справлятися з роботою і забезпечить надійний захист від загроз. Щоб збільшити обсяги друку, використовуйте оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence. За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви зможете виконувати сканування безпосередньо в електронну пошту, на USB-накопичувач, в мережеві папки або в хмару. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку в порівнянні з аналогічними рішеннями конкурентів. Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу із сплячого режиму цього МФУ потрібно набагато менше часу в порівнянні з рішеннями конкурентів. Функції забезпечення безпеки, у тому числі перевірка справжності LDAP, дозволяють контролювати доступ до завдань друку і забезпечують надійний захист документів.

Управляйте завданнями друку безпосередньо з БФП завдяки сенсорному екрану діагоналлю 7,6 см (3 ") 4. Відправляйте на друк документи Microsoft® Word і PowerPoint® прямо з USB-накопичувача. Керуйте пристроями, і їх настройками за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції. Щоб значно скоротити витрату енергії МФУ в порівнянні з конкурентами, ми розробили оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence.

Використовуйте оригінальні лазерні чорні картриджі HP збільшеної місткості з технологією JetIntelligence, щоб отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високій швидкості і професійної якості друку завдяки високій контрастності чорно-білого тонера. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжнє якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної місткості. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні додатки. Відкрийте для своїх співробітників переваги прямої бездротового друку з мобільних пристроїв без підключення до корпоративної мережі. Інтерфейс Ethernet і модуль бездротового зв'язку забезпечують зручність доступу, друку та обміну ресурсами.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель LaserJet Pro M426fdn
Артикул F6W14A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 12.7 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12