Категорії

Багатофункціональний пристрій Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1)

Багатофункціональний пристрій Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1)
Багатофункціональний пристрій Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1) Багатофункціональний пристрій Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1) Багатофункціональний пристрій Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1)
Виробник: Brother
Код: DCP9020CDWR1
Наявність: Відсутній
Ціна: 12,750.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Новинка являє собою комбайн «3 в 1»: принтер, сканер і копір. При побіжному огляді можна припустити ще й наявність факсу: на панелі управління є блок цифрових клавіш. Доступні автоматичний двосторонній друк та подача багатосторінкових оригіналів (на жаль, тільки односторонніх). В арсеналі повний набір сучасних інтерфейсів: USB, Ethernet і Wi-Fi. Можливостей «поавтономничать» могло б бути і більше: так, пристрою явно не вистачає USB-роз'єми для підключення зовнішніх накопичувачів. Зате, як це нині належить, в наявності великий сенсорний дисплей.

Великий сенсорний дисплей і можливість подавати носії безпосередньо (без вигинів в процесі друку). Правда, з-за лотка на тильній стороні корпусу пристрій не поставити впритул до стіни. Втім, якщо немає необхідності друкувати на щільних носіях, його можна присунути і ближче, це не зашкодить вентиляції, адже відповідний роз'єм розташований збоку. Принтер використовує традиційну кольори CMYK, кожен з кольорів укладено в окремий картридж, і кожному належить по фотобарабану. Апарат побудований на базі досить рідкісної технології світлодіодного. На його споживчих якостях це навряд чи позначиться. Судячи по характеристиках, відверто слабких місць у МФУ немає.

Brother DCP-9020CDW c Wi-Fi (DCP9020CDWR1) - високошвидкісне мережеве кольорове LED МФУ з Wi-Fi.
Швидке і ефективне кольорове LED МФУ з технологією однопрохідної світлодіодного друку. Вбудований дротової і бездротової мережевий інтерфейс для спільного використання в малих офісах.

Особливості:
Підтримка Airprint і Wi-Fi Direct
Можливість підключення до дротової і бездротової мережі
Автоподатчик документів на 35 аркушів
Швидкість ч/б і кольорового друку до 18 стр/хв
Сканування в ел.пошту, у вигляді зображення, в програму OCR, у файл
Характеристики пристрою
Виробник Brother
Модель DCP-9020CDW c Wi-Fi
Артикул DCP9020CDWR1
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 23.2 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12