Категорії

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A)

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A)
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: M6D61A
Наявність: Відсутній
Ціна: 6,925.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M274n (M6D61A) надає всі необхідні інструменти для роботи завдяки можливостям друку, копіювання і сканування.
Друкуйте високоякісні кольорові документи, здатні прискорити розвиток вашого бізнесу, прямо в офісі. Це найкомпактніший МФУ у своєму класі. Він може дуже швидко виходити з режиму режиму в порівнянні з іншими пристроями. Сенсорний екран діагоналлю 7,6 см дозволяє швидко знаходити необхідні додатки і виконувати сканування безпосередньо в електронну пошту або хмарне сховище. Відправляйте на друк документи Microsoft Word і PowerPoint прямо з USB-накопичувача.

Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів ніякої настройки і установки додатків не потрібно. Вбудований інтерфейс 10/100 Base-TX для підключення до мережі Fast Ethernet забезпечує спільне використання МФУ і ресурсів. Підвищіть ресурс друку за допомогою оригінальних кольорових лазерних картриджів HP збільшеної місткості і технології JetIntelligence. Оригінальний тонер HP ColorSphere 3, розроблений спеціально для принтерів HP, гарантує професійну якість і високу швидкість печаті.Технологія захисту від зловмисників - гарантія знаменитого якості HP. Пристрій поставляється повністю готовим до роботи з попередньо встановленими лазерними картриджами. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної місткості.

 HP Color LJ Pro M274n (M6D61A) - захищайте дані і керуйте пристроями за допомогою пакету, в який входять ключові засоби для забезпечення безпеки і контролю. Вбудований мережевий інтерфейс Ethernet забезпечує зручність настройки, друку та обміну файлами. Рішення HP JetAdvantage Private Print забезпечує надійний захист, дозволяючи контролювати робочі процеси і уникати зайвих витрат.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LJ Pro M274n
Артикул M6D61A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 17 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12