Категорії

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A)

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A)
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: CF377A
Наявність: Відсутній
Ціна: 9,925.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi (CF377A)
За допомогою спеціальних бізнес-додатків ви зможете виконувати сканування безпосередньо в електронну пошту, на USB-накопичувач, в мережеві папки або в хмару. Пристрій забезпечує більш високу швидкість двостороннього друку в порівнянні з аналогічними рішеннями конкурентів. Завдяки високій швидкості друку вам більше не доведеться чекати. Для виходу із сплячого режиму цього МФУ потрібно набагато менше часу в порівнянні з рішеннями конкурентів. Управляйте доступом до завдань друку і використовуйте інші функції забезпечення безпеки, у тому числі перевірку автентичності LDAP, додаток HP JetAdvantage Private Print і додаткове сховище завдань із захистом за допомогою PIN-коду.

Управляйте завданнями друку безпосередньо з МФУ завдяки сенсорному екрану діагоналлю 7.6 см. Відправляйте на друк документи Microsoft Word і PowerPoint прямо з USB-накопичувача. Керуйте пристроями, і їх настройками за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції. Щоб значно скоротити витрату енергії МФУ в порівнянні з конкурентами, ми розробили оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence.

Завдяки оригінальним чорним лазерним картриджам HP збільшеної місткості і технології JetIntelligence ви зможете отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджету. Досягніть високій швидкості і професійної якості друку завдяки контрастному чорному тонеру. Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжнє якість HP. Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлений лазерний картридж. При необхідності його можна замінити на спеціальний картридж збільшеної місткості. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні додатки. Вбудований мережевий інтерфейс Ethernet забезпечує зручність настройки, друку та обміну файлами.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LJ Pro M477fnw c Wi-Fi
Артикул CF377A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 22 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12