Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012)
Виробник: Canon
Код: 9946B012
Наявність: Немає
Ціна: 8,125.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF623Cn (9946B012) - інтуїтивни й і компактний кольоровий багатофункціональний пристрій формату A4 - ідеальний вибір для невеликих підприємств і окремих користувачів. Настільний лазерний багатофункціональний смарт-пристрій MF623Cn формату A4 забезпечує неймовірну зручність друку, сканування та надсилання документів, де б ви не перебували та яким би пристроєм ні користувалися для роботи - ПК, смартфоном або планшетом. Невеликі компанії та окремі користувачі зможуть легко виконувати більше роботи, використовуючи лазерний багатофункціональний пристрій формату A4 i-SENSYS MF623Cn. Незалежно від спеціалізації вашого бізнесу - створення повнокольорових комерційних і маркетингових документів або сканування, відправлення та архівація об'ємних паперових файлів - пристрій MF623Cn стане незамінним помічником у вашій роботі. Завдяки компактному розміру, розумному дизайну і продуктивної кольорового друку зі швидкістю 14 стор. / Хв це пристрій є ідеальним початковим багатофункціональним пристроєм професійного рівня для невеликих і домашніх офісів.

Ви будете приємно здивовані тим, як легко можна отримати доступ до розумних функцій MF623Cn. Багато з них управляються за допомогою інтуїтивного кольорового сенсорного екрану з діагоналлю 8.9 см на передній панелі, який легко налаштовується під ваш стиль роботи. Тому використання будь-яких можливостей пристрою MF623Cn вимагає не більше декількох торкань. Обслуговування пристрою теж не зажадає великих зусиль. Висока надійність і стабільну якість забезпечуються при кожній заміні тонера завдяки конструкції картриджа Canon «все в одному», яка дозволяє одночасно замінити всі ключові компоненти.

Якщо ви працюєте так само, як і більшість сучасних співробітників, ви переміщується між пристроями і місцями у відповідності до вимог вашої робочого навантаження. Пристрій MF623Cn розроблено з урахуванням ваших потреб: воно забезпечує зручну інтеграцію між усіма використовуваними пристроями - ПК / ноутбуком, планшетом і смартфоном. AirPrint і сертифікація Mopria гарантують повну підтримку пристроїв iOS і Android, а також підтримку Google Cloud Print. З безкоштовним додатком Canon Print Business (iOS і Android) всі ці можливості будуть у вашому повному розпорядженні. Незалежно від мети сканування паперових документів - відправка по електронній пошті, розміщення в хмарних сервісах або збереження в цифровий архів - пристрій MF623Cn спрощує цю задачу для вас. Управляйте сканованими даними зі свого комп'ютера за допомогою MF Scan Utility або зі свого мобільного пристрою за допомогою безкоштовного додатку Canon Print Business. Завантажуйте скановані документи безпосередньо в хмарні онлайн-сервіси, такі як Dropbox. Просто уявіть собі повну свободу сканування, збереження і доступу до документів, де б ви не знаходилися. Все це робить пристрій MF623Cn відмінним вибором для динамічних компаній, співробітники яких хочуть зберігати продуктивність, перебуваючи в поїздці. Незважаючи на те, що пристрій MF623Cn призначене для невеликих і домашніх офісів, воно пропонує комплексний набір можливостей мережевого друку і сканування. Низьке енергоспоживання пристрою MF623Cn в сплячому режимі і режимі очікування, а також функція автоматичного вимкнення для економії енергії роблять цей пристрій екологічним і економічним вибором.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF623Cn
Артикул 9946B012
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Вага 26 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12