Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF724Cdw c Wi-Fi (9947B008)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF724Cdw c Wi-Fi (9947B008)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF724Cdw c Wi-Fi (9947B008)
Виробник: Canon
Код: 9947B008
Наявність: Немає
Ціна: 10,825.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF724Cdw c Wi-Fi (9947B008) - компактний БФП для кольорового лазерного друку формату A4, який підходить для підприємств малого бізнесу та мобільних користувачів. Ідеальний для знайомства з повнофункціональними компактними МФУ, цей пристрій для кольорового лазерного друку формату A4 займає мало місця і оснащений безліччю інтелектуальних функцій сканування, друку та підключення, що дозволяють підвищити продуктивність роботи. Підприємства малого бізнесу і домашні офіси можуть з упевненістю вибирати пристрій i-SENSYS MF724Cdw, оснащене функціями, які зазвичай є тільки в пристроях більшого розміру. Це кольорове лазерний пристрій «Все в одному» формату A4 пропонує якість і надійність Canon, щоб ви могли виконувати друк, сканування або копіювання без зайвих зусиль. Невеликий час розігріву, двосторонні друк і сканування зі швидкістю 20 стор. / Хв, а також пристрій двосторонньої подачі документів на 50 аркушів допоможуть вам виконувати важливі офісні та адміністративні завдання з мінімальними зусиллями.

Використовувати всі можливості MF724Cdw стало простіше, завдяки кольоровому сенсорному екрану з діагоналлю 8.9 см на передній панелі, який допомагає отримати доступ до потужних функцій пристрою. Підтримувати незмінна якість роботи MF724Cdw дуже просто: картридж Canon «Все в одному» дозволяє замінити всі основні компоненти одночасно, тому вам не доведеться замовляти велику кількість елементів і управляти ними. MF724Cdw забезпечує однаково інтуїтивне використання на ноутбуці, планшеті і смартфоні - незалежно від того, чи працюєте ви в офісі або в поїздці. Повна підтримка iOS, Android, Google Cloud Print і Wi-Fi дає вам повну свободу працювати, де і як вам зручно. Безкоштовний додаток Canon Prine Business (iOS / Android) забезпечує легкий доступ до всіх цих опцій як в офісі, так і за його межами. Якщо вам важливо зберегти конфіденційність секретних документів, функція безпечної друку дозволить захистити завдання на друк за допомогою PIN-коду.

Інтеграція в ІТ-мережі легко виконується за рахунок того, що MF724Cdw підтримує мови управління печаткою PCL5c / 6 і Adobe PostScript. Віддалений мережевий користувальницький інтерфейс дозволяє ІТ-менеджерам контролювати, управляти, підтримувати і оновлювати пристрій без необхідності відвідувати підприємство - що допомагає економити цінний час. Сумісність з платформою для віддаленого сервісного обслуговування Canon e-Maintenance дозволяє MF724Cdw легко інтегруватися з Canon MPS або парком МФУ. Набір енергозберігаючих функцій допомагає зменшити загальну вартість володіння і зробити ваш бізнес раціональним.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF724Cdw c Wi-Fi
Артикул 9947B008
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 31 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12