Категорії

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi (9946B028)

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi (9946B028)
Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi (9946B028) Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi (9946B028)
Виробник: Canon
Код: 9946B028
Наявність: Немає
Ціна: 9,175.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi (9946B028) - компактний і простий в управлінні БФП формату A4 з підтримкою Wi-Fi. Комплексне рішення для невеликих і домашніх офісів. Компактний лазерний БФП MF628Cw формату A4 з підтримкою Wi-Fi пропонує всі можливості високоякісного друку, сканування і надсилання, які можна легко використовувати на ПК, смартфоні або планшеті. Лазерний БФП i-SENSYS MF628Cw формату A4 пропонує підприємствам малого бізнесу та індивідуальним користувачам відмінний спосіб збільшення продуктивності. Залучайте клієнтів повнокольоровими комерційними та маркетинговими документами. Без праці скануйте, відправляйте і архівуйте об'ємні паперові документи. Виконуйте копіювання і відправляйте факси в будь-який зручний час. Компактний розмір і розумний дизайн у поєднанні зі швидкістю кольорового друку 14 стор. / Хв роблять його оптимальним початковим повнофункціональним МФУ для вашого невеликого або домашнього офісу.

Ви будете приємно здивовані тим, як легко можна отримати доступ до розумних функцій MF628Cw. Багато хто з них управляються за допомогою інтуїтивного кольорового сенсорного екрану з діагоналлю 8.9 см на передній панелі, який легко налаштовується під ваш стиль роботи. Таким чином, ви можете отримати доступ до всіх функцій MF628Cw всього декількома дотиками. Обслуговування пристрою теж не зажадає великих зусиль. Висока надійність і стабільну якість забезпечуються при кожній заміні тонер-картриджів завдяки дизайну Canon «все в одному». Якщо ви працюєте так само, як і більшість сучасних співробітників, ви переміщується між пристроями і місцями у відповідності до вимог вашої робочого навантаження. Пристрій MF628Cw розроблено з урахуванням ваших потреб: воно забезпечує зручну інтеграцію між усіма використовуваними пристроями - ПК / ноутбуком, планшетом і смартфоном. Завдяки підтримці AirPrint і Mopria ви можете підключатися не тільки з вашого Mac або ПК через Wi-Fi, перебуваючи в офісі, але і з пристрою iOS або Android, коли ви знаходитесь в дорозі. Підтримка Google Cloud Print для друку через хмарні ресурси. Завантажте безкоштовний додаток Canon Print Business для пристроїв iOS або Android, і всі ці зручні можливості, що допомагають економити час, виявляться у вас під рукою. Порт Ethernet забезпечує зручне мережеве або дротове підключення.

Якщо вам необхідно регулярно сканувати документи в електронну пошту, відправляти їх у хмарні ресурси або зберігати в цифровому форматі, Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi зробить ваше життя простіше. Пристрій подачі документів на 50 аркушів спрощує сканування декількох документів. Можна управляти скануванням з ПК за допомогою MF Scan utility або з мобільного пристрою за допомогою безкоштовного додатку Canon Print Business. З їх допомогою можна завантажувати відскановані документи безпосередньо в хмарні сервіси, такі як Dropbox, і вільно отримувати до них доступ незалежно від того, де ви знаходитесь. Canon i-SENSYS MF628Cw c WiFi відповідає всім вимогам динамічних компаній, співробітники яких хочуть зберігати продуктивність, перебуваючи в поїздці.

Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель i-SENSYS MF628Cw c WiFi
Артикул 9946B028
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Вага 26 кг
Країна виробництва Тайвань
Гарантія 12