Категорії

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw (B3Q11A)

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw (B3Q11A)
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw (B3Q11A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw (B3Q11A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw (B3Q11A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: B3Q11A
Наявність: Відсутній
Ціна: 8,450.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M277dw  об'єднує в собі функції кольорового лазерного принтера, сканера, копіра і факсу, відмінно підійде для малого і середнього офісу. Неймовірно висока швидкість двостороннього друку забезпечує професійну якість кольорових документів і дозволяє виконувати робочі завдання в найкоротші терміни. Сенсорний екран діагоналлю 7.6 см дозволяє швидко знаходити необхідні додатки і виконувати сканування безпосередньо на електронну пошту, в мережеві папки і в хмару. Надсилайте на друк документи Microsoft Word і PowerPoint прямо з USB-накопичувача.

Технологія NFC дозволяє одним торканням передавати на МФУ документи з мобільних пристроїв без підключення до мережі. Для відправки завдань друку з більшості смартфонів і планшетів не потрібні спеціальні програми. Оригінальні кольорові лазерні картриджі HP збільшеної ємності, що підтримують технологію JetIntelligence, забезпечують максимальну продуктивність. Оригінальний тонер HP ColorSphere 3, розроблений спеціально для принтерів HP, гарантує професійну якість і високу швидкість друку.
Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LJ Pro M277dw
Артикул B3Q11A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 16 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12