Категорії

Копір Canon iR-1133 (4840B001)

Копір Canon iR-1133 (4840B001)
Копір Canon iR-1133 (4840B001) Копір Canon iR-1133 (4840B001)
Виробник: Canon
Код: 4840B001
Наявність: Немає
Ціна: 7,560.50 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Компактний багатофункціональний пристрій Canon iR-1133 обладнано стандартною функцією двосторонньої друку документа і додатковою функцією бездротового з'єднання з мережею Wi-Fi. Можливість економії часу і витрат дозволяє забезпечити дотримання строків і скорочення витрат.

Висновок першої копії за 8 секунд і швидкість друку 33 стор. / хв дозволяють віднести Canon iR1133 до категорії компактних продуктивних пристроїв. Сконструйоване для підвищення продуктивності підприємств малого бізнесу та робочих груп, пристрій займає мало місця, ємність паперу становить до 1050 аркушів, і крім того воно обладнане планшетним сканером. Пятістрочная панель дисплея дозволяє заощадити час.

Є можливість кольорового сканування за допомогою сканера. Працює з рішенням Canon uniFLOW забезпечує виконання функції My Print Anywhere (Друк де завгодно), що дозволяє збирати відбитки на самому відповідному пристрої в мережі. Крім того, пристрій Canon iR-1133 надає додаткову зручність сканування на USB-накопичувач або виведення на друк з даного пристрою пам'яті. *

Працює з програмою Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і дозволяє відстежувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів.

Працює з Canon e-Maintenance допомагає продовжити період безвідмовної роботи за рахунок дистанційної діагностики, автоматичних вимірів і спостереження за видатковими матеріалами з метою зменшення часу, що витрачається на адміністративно-господарські потреби. При нарахуванні плати за клік оплата проводиться тільки за друк, що дозволяє поліпшити контроль за витратами.

Вбудована функція захисту дозволяє "утримувати" відбитки до тих пір, поки відповідний користувач не ідентифікує себе з допомогою ПІН-коду. Це дозволяє не допускати скупчення документів в лотках прийому папери та їх перегляду неавторизованими особами. Одночасно можна зберігати до 5 ПІН-кодів в пам'яті апарату. В якості альтернативи, рішення Canon uniFLOW можна комбінувати з картковими системами безпеки, що забезпечують миттєвий доступ користувачів до пристрою і виведення необхідної кількості завдань на друк. Після друку вони автоматично видаляються для забезпечення безпеки документообігу.

Canon iR-1133 відповідає вимогам ENERGY STAR і має виключно низький показник загального енергоспоживання TEC (Total Energy Consumption). Споживана потужність у сплячому режимі складає менше 3 Вт. Високопродуктивна двосторонній друк дозволяє, поряд з папером, економити час і кошти.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель iR-1133
Артикул 4840B001
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 19 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12