Категорії

Копір Canon iR-1133if (4840B003)

Копір Canon iR-1133if (4840B003)
Виробник: Canon
Код: 4840B003
Наявність: Немає
Ціна: 12,986.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Компактний багатофункціональний пристрій для робочих груп усередині організації - Canon iR-1133if (4840B003)



Висновок першої копії за 8 секунд і швидкість друку 33 стр./хв дозволяють віднести МФУ Canon imageRUNNER 1133iF до категорії компактних продуктивних пристроїв. Сконструйований для підвищення продуктивності підприємств малого бізнесу та робочих груп, багатофункціональний пристрій займає мало місця, ємність паперу становить до 1050 аркушів, і крім того, стандартна комплектація передбачає наявність дуплексного пристрої автоматичної подачі документів (ДАПД). Пятистрочная панель дисплея дозволяє заощадити час.



Є можливість кольорового сканування за допомогою пристрою подачі документів з подальшою відправкою за адресами електронної пошти або папки. Це дозволяє прискорити документообіг компанії і знизити витрати. Сумісність з рішенням Canon uniFLOW забезпечує виконання функції My Print Anywhere (Друк де завгодно), що дозволяє збирати відбитки на самому відповідному пристрої в мережі. Крім того, принтер / сканер / копир / факс МФУ Canon iR-1133if (4840B003) надає додаткову зручність сканування на USB накопичувач або виводу на друк з даного пристрою пам'яті. *



Сумісність з програмою Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і дозволяє відслідковувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів.
Сумісність з Canon e-Maintenance допомагає продовжити період безвідмовної роботи за рахунок видаленої діагностики, автоматичних вимірів і спостереження за витратними матеріалами з метою зменшення часу, що витрачається на адміністративно-господарські потреби.



Вбудована функція захисту дозволяє “утримувати” відбитки до тих пір, поки відповідний користувач не ідентифікує себе з допомогою ПІН-коду. Це дозволяє не допускати скупчення документів у лотках прийому папери та їх перегляду неавторизованими особами. Одночасно можна зберігати в пам'яті апарату до 5 ПІН-кодів. Альтернативно, рішення Canon uniFLOW можна комбінувати з картковими системами безпеки, що забезпечують миттєвий доступ користувачів до пристрою і висновок необхідної кількості завдань на друк. Після друку вони автоматично видаляються для забезпечення безпеки документообігу.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель iR-1133if
Артикул 4840B003
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 20 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12