Категорії

Копір Canon iR-1133A (4840B002)

Копір Canon iR-1133A (4840B002)
Виробник: Canon
Код: 4840B002
Наявність: Немає
Ціна: 10,490.75 грн.
Кількість:  
   - АБО -   
Canon iR-1133A (4840B002) - гомпактное багатофункціональний пристрій обладнаний стандартною функцією двостороннього друку документа і додатковою функцією бездротового мережного з'єднання Wi-Fi. Можливість економії часу і витрат дозволяє забезпечити дотримання термінів і скорочення витрат.



Висновок першої копії за 8 секунд і швидкість друку 33 стр./хв дозволяють віднести imageRUNNER 1133A до категорії компактних продуктивних пристроїв. Сконструйований для підвищення продуктивності підприємств малого бізнесу та робочих груп, пристрій займає мало місця, ємність паперу становить до 1050 аркушів, і крім того, стандартна комплектація передбачає наявність дуплексного пристрої автоматичної подачі документів (ДАПД). Пятистрочная панель дисплея дозволяє заощадити час.



Є можливість кольорового сканування за допомогою пристрою подачі документів. Сумісність з рішенням Canon uniFLOW забезпечує виконання функції My Print Anywhere (Друк де завгодно), що дозволяє збирати відбитки на самому відповідному пристрої в мережі. Крім того, пристрій imageRUNNER 1133A надає додаткову зручність сканування на USB накопичувач або виводу на друк з даного пристрою пам'яті. *



Сумісність з програмою Canon uniFLOW забезпечує прозорість витрат і дозволяє відслідковувати витрати на окремі завдання на друк для певних осіб, відділів і проектів.



Сумісність з Canon e-Maintenance допомагає продовжити період безвідмовної роботи за рахунок видаленої діагностики, автоматичних вимірів і спостереження за витратними матеріалами з метою зменшення часу, що витрачається на адміністративно-господарські потреби. При нарахуванні плати за клік оплата проводиться тільки за друк, що дозволяє поліпшити контроль за витратами.
Характеристики пристрою
Виробник Canon
Модель iR-1133A
Артикул 4840B002
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 20 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12