Категорії

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A)

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A)
Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A) Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A)
Виробник: Hewlett Packard
Код: M5H23A
Наявність: Відсутній
Ціна: 9,925.00 грн.
Кількість:  
   - АБО -   

Багатофункціональний пристрій HP Color LJ Pro M377fdw (M5H23A)

З допомогою самого компактного у своєму класі, БФП HP Color LJ Pro M377fdw, ви зможете швидше справлятися з роботою. Вона проста у використанні і підтримує двосторонній друк і бездротові підключення. Оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence дозволять збільшити обсяги друку.

Швидкий друк будь-яких документів, надійний захист даних
Спеціальні бізнес-програми дозволяють виконувати сканування безпосередньо в електронну пошту, на USB-накопичувач, мережеві папки і в хмару.
Вам більше не доведеться чекати. Малий час виходу першої сторінки і висока швидкість двосторонньої обробки вигідно відрізняють це БФП порівняно з рішеннями конкурентів.
Додатковий USB-накопичувач і рішення HP JetAdvantage Private Print забезпечують контроль доступу до конфіденційних даних за допомогою захисту PIN-коду.
У цьому БФП передбачені вбудовані функції забезпечення безпеки на всіх етапах роботи, в тому числі перевірка справжності LDAP.

Ефективна друк, просте управління
Керування завданнями друку безпосередньо з БФП завдяки сенсорному екрану діагоналлю 10.9 див.
Виконуйте друк документів Microsoft Word і PowerPoint прямо з USB-накопичувача.
Управляйте пристроями і їх налаштуваннями за допомогою HP Web Jetadmin, зручного інструменту, який включає в себе всі необхідні функції.
Щоб значно скоротити витрату енергії пристрою порівняно з рішеннями конкурентів, розроблено оригінальні лазерні картриджі HP з технологією JetIntelligence.

Більше сторінок. Вище продуктивність. Краще захист
Використовуйте оригінальні кольорові лазерні картриджі HP збільшеної ємності з технологією JetIntelligence, щоб отримати більше якісних відбитків, не виходячи за рамки бюджета2.
Досягніть високій швидкості і професійної якості друку завдяки тонеру HP ColorSphere 3.
Завдяки інноваційній технології захисту від підробок ви гарантовано отримаєте справжнє якість HP.
Пристрій поставляється вже готовим до роботи і містить попередньо встановлені лазерні картриджі. При необхідності їх можна замінити на спеціальні картриджі збільшеної ємності.

Постійний і зручний доступ до можливостей друку з мобільних пристроїв
Це БФП є найбільш компактним в своєму класі і тому не займає багато місця.
Завдяки можливостям бездротового зв'язку ви легко можете друкувати практично з будь-якого смартфона або планшета. Встановлення спеціальних додатків при цьому не вимагається.
Відкрийте для своїх співробітників переваги бездротового друку з мобільних пристроїв без підключення до корпоративної мережі.
Інтерфейс Ethernet, модуль бездротового зв'язку забезпечують зручність доступу, друку та обміну ресурсами.

Характеристики пристрою
Виробник HP
Модель Color LJ Pro M377fdw
Артикул M5H23A
Технологія друку лазерна
Максимальний формат друку A4
Тип сканера планшетний
Вага 23.4 кг
Країна виробництва Китай
Гарантія 12